0rk.nl
Image default
Dienstverlening

Bedrukte ballonnen, promoot uw bedrijf of product op een creatieve manier

Bedrukte ballonnen, promoot uw bedrijf of product op een creatieve manier

Bedrukte ballonnen van hoge kwaliteit tegen een hele redelijke prijs. Wij zijn adviseren u graag over de mogelijkheden.

Bedrukte ballonnen – U wilt toch ook altijd even kijken wat er op die ballon staat?

Een bedrukte ballon is 1 van de meest populaire, zichtbare en kosten effectieve manier van het promoten van uw merk boven die van uw concurrent.

Wij hebben het breedste aanbod in de markt

Wij zijn hebben met enthousiasme in de afgelopen jaren een pakket samengesteld waarvan wij zeker zijn dat er de juiste oplossing bij is voor uw bedrijf of evenement, zoals,

  • Bedrukte latex ballonnen -Deze ballonnen kunnen bedrukt worden met elke tekst of uw logo. Leverbaar van 30cm tot 150 cm doorsnede. In vele kleuren en desgewenst ook in metallic of crystal kleuren.
  • Bedrukte folieballonnen -Een duurzamer alternatief, deze ballonnen blijven wel 2 weken zweven. Zijn eventueel in een door u gewenste vorm te produceren, full-color bedrukking is hierbij ook mogelijk.

Wij leveren de complete package.

Ballonnenbedrukken.nl is geen dozenschuivende webshop, maar onderdeel van een full-service ballonnenbedrijf. Bedrukte ballonnen is trots op de services die wij onze klanten kunnen bieden.

  • Helium gevulde ballonnen -Wij zorgen voor bedrukte ballonnen en leveren ervaren personeel om op lokatie de ballonnen te vullen.
  • Ballonoplating -Ballonnenbedrukken.nl verzorgt graag uw ballonoplating of ballonnenrace.
  • Warehousing – Wij bieden grote afnemers een unieke service, ballonnenbedrukken.nl slaat hun bedrukte ballonnen op en de opdrachtgever kan via internet of email zijn eigen ballonnen bestellen met alle benodigde accessoires en ballonnenbedrukken.nl zorgt dan dat de bestelling compleet, op elke gewenste tijd, op elk adres in europa wordt afgeleverd.
  • Ballondecoratie -Onze eigen decorateurs plaatsen door heel Nederland prachtige ballondecoraties, vraag naar onze mogelijkheden.
http://www.ballonnenbedrukken.nl