0rk.nl
Image default
Verbouwen

Aluminium ramen en deuren: steeds een ecologische en betaalbare manier om je woning aan te pakken

Ben je wel te vinden voor de strakke, moderne look van aluminium? Dan moet je zeker de mogelijkheden van aluminium ramen eens bekijken. Heel wat woningen beschikken tegenwoordig over een aluminium ramen en deuren en andere aluminium constructies.

Vooral architecten zijn fan van aluminium ramen en deuren

De prijs van een aluminium ramen en deuren valt in principe goed mee. Glas en aluminium zijn meestal de belangrijkste bestanddelen van het raamsysteem. Bovendien ogen aluminium ramen veel beter en strakker en zijn de meeste architecten wild van deze oplossing. Deze ramen isoleren ook uitstekend, wat in deze tijden van klimaatverandering superbelangrijk is. Je verkleint met aluminium je ecologische voetafdruk en draagt zo je steentje bij.

Grote glaspartijen zijn terug aan een opmars bezig

Tegenwoordig, zeker in een minimalistisch design gelden eenvoudige, rechte lijnen en grote, rechte vlakken. Grote glaspartijen vragen om een ultrastevig en licht materiaal zoals aluminium. Aluminium beantwoordt ruim en perfect aan deze eisen. Bovendien is aluminium ultraflexibel, duurzaam en voor 100% recycleerbaar.

Peeters nv, de specialist in alu ramen en deuren

Uiteraard zijn er heel wat bedrijven die aluminium ramen kunnen plaatsen, maar bij Peeters nv zijn ze er al jaren in thuis. Zij hebben al ontelbare projecten succesvol aangepakt en coördineren alles van A tot Z. De prijs van aluminium ramen valt het reuze mee, maar hun voornaamste troef is dat ze je bijstaan van opmeting, over productie tot plaatsing. Zo weet je meteen bij welke partij je terecht moet met al je vragen over aluminium ramen en deuren.

https://www.peeters.com/alu-ramen