0rk.nl
Image default
Woning en Tuin

Gas vrij, energieblij

Energieblij, bent u het al?

We zijn allemaal wel in meer of mindere mate bezig met energiebesparen, maar wordt je er ook blij van? Dat is de vraag… Van het gas af, lagere energiekosten een beter millieu, allemaal leuk en aardig, maar ja, we willen ook allemaal een beetje lekker douchen en het lekker warm hebben in huis. 

Nou, het valt te combineren!

Op de website van elektrischeboiler.eu vonden we de beste deals.

Top kwaliteit elektrische boilers voor een super lage prijs. 

Neem nu de eleketrische ketels van DAT, voor een spot prijs en gemaakt binnen de EU en met alleen maar hoogwaardige materialen vervaardigd.

De DAT-Nofer heeft bijvoorbeeld een verwarmingselement van 1500 Watt waardoor er er een snelle opwarmingstijd mogelijk is. 

En de dikke van polyurethane foam issolatiewand zorgt ervoor dat het water extra lang warm blijft. Dat is natuurlijk heel energie besparend als u bijvoorbeeld dag/nacht stroom heeft.

De DAT-Aparici Eficiente elektrische boiler heeft weer een Smart controller en is wederom zeer energiezuinig, deze elektrische ketel heeft dan ook een energielabel A.

DE Eficiente heeft een diepte van slechts 28 cm en een prachtig design voor een boiler.

De DAT-Eficiente elektrische boilers hebben allemaal dubbele tanks met ieder een eigen verwarmingselement en anode.

Er kan gekozen worden uit een 800, een 1200 of een 2000 Watt element. DAT is ideaal voor bijvoorbeeld zomerhuisjes of op de camping, waar vaak weinig stroom aanwezig is.

Dan is er van hetzelfde merk nog de DAT-Aparici ECO Smart.

Deze eleketrische boiler heeft een Smart Controller. Deze Smart Controller meet de eerste zeven dagen uw verbruik en programmeert vervolgens zichzelf aan de hand van een specifiek algoritme. Zo zorgt deze controller ervoor dat er zo min mogelijk energie verbruikt wordt.

 De elektrische boiler van DAT-Aparici kan horizontaal en verticaal gemonteerd worden. En de ketels zijn voorzien van een systeem waar een patent op zit, dat ervoor zorgt dat de boiler met de aansluiting zowel rechts als links gemonteerd kan worden.

Verkrijgbaar zijn; elektrische boilers van 100 liter, elektrische boilers van 80 liter, elektrische boilers van 75 liter, elektrische boilers van 50 liter en elektrische boilers van 30 liter.

Kijk voor een gasvrije toekomst voor de gein eens op de website van elektrischeboiler.eu. Dan wordt u best weer een beetje blij.

 

 

https://elektrischeboiler.eu/DAT-Elektrische-Boilers

Related posts

Gebarsten leiding of vochtproblemen?

Vanaf nu je eigen strooimachine tegen de sneeuw

Isolatiewaarde en bescherming van deuren