0rk.nl
Image default
Dienstverlening

Alle Rommel Opgeruimd ontruimt op discrete wijze diverse type woningen

Wanneer een geliefd persoon komt te overlijden is dit een verdrietige gebeurtenis. Ook is dit vaak een drukke periode omdat er veel dingen geregeld moet worden. Zoals het regelen van de begrafenis of crematie. Daarnaast moet iemand het huis leegruimen na overlijden. Dit is vaak een zware en emotionele klus. Wanneer u net een dierbaar persoon bent verloren, kan het prettig zijn om het ontruimen van de woning uit te besteden aan een betrouwbare partij. Alle Rommel Opgeruimd heeft inmiddels 20 jaar ervaring opgebouwd met het ontruimen van diverse soorten woningen. Zij werken op een discrete en respectvolle wijze. Na het overlijden van familie dient u zelf de kostbare en bruikbare spullen uit de woning te halen. Het team van Alle Rommel Opgeruimd zorgt er vervolgens voor dat de overige spullen, waaronder; meubels, boeken en kleding. Deze items worden ingepakt in dozen en kunnen op verzoek aan een goed doel gegeven worden.

Huurwoningen leegruimen

Alle Rommel Opgeruimd kan diverse soorten woningen leeg opleveren. Zoals een huurwoning, seniorenwoning of appartement. Als u een huurwoning na verhuizing of overlijden moet opleveren dient u deze bezemschoon op te leveren. Dit houdt in dat alle losse spullen uit de woonruimtes verwijderd zijn. Met de volgende dingen dient u rekening te houden:

–        Gordijnrails verwijderen

–        Gaatjes in de muur dichten

–        Vloerbedekking verwijderen

Wanneer een huurwoning leeggeruimd moet worden, moet dit vaak gebeuren in 7 dagen. Bij Alle Rommel Opgeruimd is dit geen probleem. Ze geven je een opleveringsgarantie dat in dit termijn de huurwoning leeg opgeleverd wordt. Ze leveren een huurwoning op tegen een vaste prijs en bieden maatwerk. Wanneer ze u via de telefoon gesproken hebben of een mail hebben ontvangen kunnen ze een eerste prijsindicatie geven. Ook kunt u een afspraak met ze maken om de woning te komen bekijken. U krijgt dan direct een vrijblijvende en kosteloze offerte.

https://www.allerommelopgeruimd.nl/