AFEW STORE is een van de grootste Duitse sneakershops

AFEW STORE is een sneakershop uit Duitsland die zowel een webshop als een winkel heeft. Deze winkel is gevestigd in het Duitse Düsseldorf. AFEW is een zeer bekende shop in de internationale sneakerwereld. Niet alleen in Duitsland, maar ook in de rest van Europa, is dit een shop die vaak wordt bezocht.

Dit komt mede doordat zij een erg goed aanbod sneakers, kleding, accessoires hebben. Maar ook doordat zij zelf collabs hebben met grote sneakermerken zoals Asics. Hiermee hebben ze samen bijvoorbeeld de Afew x Asics Gel Lyte III “Koi” gelanceerd.

Dit was een prachtige schoen die velen sneakerfreak harten heeft doen smelten. Voor deze collab werd ook al veel gecamped, wat betekend dat ze voor de sneakerwinkel dagen lagen te wachten tot de release zodat zij de eerste zouden zijn die dat paartje konden kopen.

De dikste sneakers en leukste kleding

Daarnaast kun je bij deze Duitse sneakershop terecht voor veel meer dikke sneakers en kleding. Je vind hier de grootste merken, zoals Nike, adidas, PUMA, Asics, The North Face en nog veel meer. Dus ben jij op zoek naar een nieuw paartje sneakers of naar wat dikke kleding? Check dan zeker even deze shop en wij weten zeker dat jij gaat vinden waar je naar op zoek bent.

AFEW STORE is een partner van Sneakerplaats. Wat betekend dat Sneakerplaats is aangesloten bij AFEW, waardoor zij de producten van AFEW aan kunnen bieden op het platform van Sneakerplaats.com

Pagina met alle informatie over AFEW STORE

Op de website van Sneakerplaats hebben zij een hele uitgebreide pagina geschreven met alle mogelijke informatie over AFEW STORE waar jij naar op zoek bent. Denk hierbij aan de retour informatie of de verzendmethodes, maar bijvoorbeeld ook of AFEW wel betrouwbaar is en legit.

Daarnaast kun je op deze pagina op Sneakerplaats ook checken waar de winkel van AFEW precies zit. Deze winkel is namelijk maar 2,5 uur rijden vanaf Amsterdam. Zeker even de moeite waard om een keer op zaterdag de auto te pakken en eens even lekker wat sneakers of kleding te shoppen.

Dit wordt allemaal besproken op deze pagina. Dus neem zeker even de moeite om deze pagina op Sneakerplaats te checken. Deze pagina is geschreven omdat wij af en toe wat vragen over deze Duitse sneakershop kregen.

Het blijft natuurlijk een Duitse webshop of winkel, daarom is het ook wel logisch dat sommige mensen er wat vragen bij hebben. Maar deze vragen hebben wij allemaal beantwoord op deze AFEW STORE pagina op Sneakerplaats.

https://sneakerplaats.com/afew-store/