0rk.nl
Image default
Mode en Kleding

5 manieren om te bepalen welke kleding je gaat dragen

Als eerste gaat het er natuurlijk om dat je je kleding zelf mooi vindt. Dit is  de belangrijkste reden waarom je bepaalde kleding wel of niet gaat dragen. Maak al in de winkel een goede selectie. Laat je niet volledig leiden door de modetrends, maar pak de dingen van Malelions uit het rek die je gewoon mooi vindt. Hetzelfde geldt voor je kledingkast. Als je iets al vijf jaar hebt en je vind het nog steeds leuk, kun je het gewoon nog aantrekken. ook kun je letten op de volgende dingen. 

1.      Wat past bij je figuur

Zie de modetrends niet als voorschrift. Zijn er dingen die niet passen bij de bouw van je lichaam? Laat ze dan gewoon hangen. Als je ze toch koopt, krijg je waarschijnlijk spijt en haal je het kledingstuk überhaupt niet meer uit de kast.

2.      Wat zijn de trends

Zoals we al zeiden hoef je niet mee te doen aan de laatste trends op het gebied van mode. Toch kan het leuk zijn om er wat inspiratie uit te halen wanneer je een outfit gaat samenstellen of écht nodig moet gaan shoppen.

3.      Voor welke gelegenheid is het?

Houd ook in je achterhoofd wanneer je Malelions of een ander item wilt gaan dragen. Trek je het aan naar je werk, is het geschikt voor een feestje of is het eerder een kledingstuk om thuis in te relaxen? Die afweging kun je al in de winkel maken: je kunt wel een leuk feestjurkje zien, maar als je een nieuwe broek nodig om tijdens het werk te dragen, kun je niet zo veel met dat jurkje…

5.      Wat wordt het weer?

Heb je een keer geen inspiratie voor je outfit? Kijk dan wat de temperatuur gaat zijn en of het gaat regenen. In dat geval kun je al een goede shifting maken tussen geschikte en minder geschikte kleding.

https://konceptstore.nl/collections/malelions