0rk.nl
Image default
Woning en Tuin

4 tips om een koeienhuid schoon te houden.

4 tips om een koeienhuid schoon te houden.

Wanneer je een koeienhuid hebt aangeschaft en hem op een prachtige plek hebt liggen, is het erg prettig als de huid ook nog een tijdje mee gaat. Daarom hebben wij bij https://www.koeienhuidvloerkleed.nl/ 4 tips opgesteld zodat u lang van uw unieke vloerkleed kan genieten.

1. Onze gouden tip: Zo min mogelijk schoonmaken.

Wanneer er iets op uw koeienhuid valt, zal het er waarschijnlijk makkelijk afgaan. Dit komt namelijk omdat de natuurlijke vacht niet snel iets op neemt. Probeer dit in gedachte te houden wanneer er iets op je koeienhuid valt, probeer het er in eerste instantie gewoon af te vegen.

2. Een vochtig doekje

Mocht het afvegen niet werken, schakel dan over naar een vochtig doekje. Werkt een vochtig doekje niet, dan raden wij aan gebruik te maken van een beetje (oude) groene zeep. Dit is namelijk niet te “heftig” voor een koeienhuid en zal de huid dus intact blijven.

3. Stofzuigen

Aangezien er tussen de haren van de huid er zich nog wel eens stof en andere prultjes verzamelen, is het verstandig om de huid schoon te houden door hem eens in de 1 a 2 weken stof te zuigen. 

4. Houd hem fris, hang hem buiten

Een koeienhuid voor jaren willen laten liggen in volle schoonheid? Houd hem dan fris door hem eens in de 2 maanden buiten te hangen. Door dit te doen wordt het niet een stoffig tappijt die je na anderhalf jaar weg kan gooien, maar een huid die zijn mooie natuurlijke kleuren behoudt.

Koeienhuidvloerkleed.nl

https://www.koeienhuidvloerkleed.nl/

Related posts

Specialist inschakelen voor gevelrenovatie in Den Haag?

Isolatiewaarde en bescherming van deuren

Wat kan je doen tegen reclame in je brievenbus?