0rk.nl
Auto’s en Motoren

Zo snel mogelijk slagen bij het CBR? Volg de dagcursus van Gelijk Geslaagd!

Wil jij zo snel mogelijk slagen voor je auto theorie examen? En ben je woonachtig in of rond Den Haag? Doe dan mee met de snelle theoriecursus Den Haag van Gelijk Geslaagd! Hoe snel is onze cursus dan? Heel snel! Onze theoriecursus duurt namelijk maar 1 dagje. En op de dag van de cursus doe je ook nog eens examen bij het CBR. Als je goed je best doet tijdens onze cursus heb jij dus gewoon binnen 1 dag je theorie certificaat gehaald.

Cursus en examen op 1 dag is zeer doeltreffend

Ga de avond voor de cursus op tijd slapen, het is namelijk belangrijk dat je genoeg bent uitgerust en voldoende energie hebt zodat je super goed onze cursus kunt volgen. We beginnen best vroeg in de ochtend, meestal moet je om een uurtje of 07.00 al op de cursus locatie aanwezig zijn. We zien je denken, jeetje dat is wel heel vroeg, kan dit niet wat later? Het antwoord daarop is: nee, helaas. Omdat we in de middag naar het CBR gaan om examen te doen moeten we ervoor zorgen dat alle theorie met jullie behandeld is. Dit is de reden dat we ’s ochtends flink op tijd beginnen.

Is het dan niet handiger om de dag voor het examen de cursus te geven? Het antwoord hierop is wederom ‘nee’. Het is bewezen dat leren van theorie en meteen daaropvolgend examen te doen het meest doeltreffend is. De geleerde theorie zit dan namelijk super vers in je hoofd waardoor je alles nog goed weet tijdens je examen. Als we er een dag tussen zouden laten is de kans groot dat je alweer veel dingen van de theorie bent vergeten en daardoor je kans van slagen voor het examen kleiner wordt.

Bekijk alle cursusdata en locaties op de site

Onze unieke en zeer goed werkende theoriecursus wordt gegeven op meerdere locaties door heel Nederland. Heb je je auto rijbewijs al maar ben je nu bezig voor je motor rijbewijs? Ook dan kan je terecht bij ons! Naast de dagcursus voor auto theorie kan je bij ons ook deelnemen aan een dagcursus motor theorie.

Check onze site voor alle data en locaties en schrijf je in, dan ben jij straks ook binnen 1 dag geslaagd!

https://www.gelijkgeslaagd.com/