0rk.nl
Image default
Onderwijs

Zakelijk Engels cursus op maat

Zoekt u een specifieke taalcursus voor uzelf of uw collega’s? The Square Mile biedt taaltrainingen voor bedrijven in diverse sectoren. Dit doen we al een poosje en in de loop van de jaren hebben we veel tevreden cursisten gehad. We geven cursussen door heel Nederland en werken met veel professionele trainers. Dit betekent echter niet dat onze trainingen onpersoonlijk zijn. Persoonlijke begeleiding en contact met onze cursisten vinden we juist erg belangrijk. Bij The Square Mile kunt u dan ook rekenen op een taaltraining die is afgestemd op uw vakgebied en functie, maar ook op uw leerdoelen en wensen. Of het nu gaat om een zakelijk Engels cursus of een training technisch Frans, we zorgen ervoor dat u de gewenste kennis onder de knie krijgt.

The Square Mile aanpak

Bij The Square Mile kunt u terecht voor taalcursussen in verschillende vormen. We bieden dan ook veel mogelijkheden om het volgen van een taaltraining voor u zo prettig en makkelijk mogelijk te maken. U kunt voor uw training naar een van onze eigen locaties komen, of ervoor kiezen om de training bij u op de werkvloer te volgen. We geven trainingen in groepen, maar ook individueel. En heeft u weinig tijd, of bent u veel onderweg? Dan kunt u de training ook online volgen. In alle gevallen geldt dat u een vaste trainer heeft, die u de juiste begeleiding biedt.

Ervaren trainers in uw branche

The Square Mile werkt met professionele taaltrainers met ruime ervaring. Het zijn veelal native speakers en zij zijn vaak zelf werkzaam geweest in een specifieke branche. Wilt u een cursus technisch Engels volgen, dan zoeken wij dus een trainer voor u die in de technische branche heeft gewerkt. Zo krijgt u de juiste lesstof aangeboden, waarmee u in de praktijk uit de voeten kunt.

https://www.thesquaremile.nl