0rk.nl
Image default
Eten en drinken

Voordelig noten, pitten en zaden inkopen

Wanneer je een horecazaak hebt, een delicatessen zaak, een noten en kaas boer, allemaal gebruiken ze kwalitatieve noten, zaden en pitten. Elke ondernemer wil een prettige winst en marge overhouden dus zaak dat je als ondernemer je inkoop voor een goede prijs  kunt doen en toch de beste kwaliteit krijgt. Bij horecanoten.nl snappen we dit als geen ander. Wij zorgen ervoor dat je als ondernemer niet de hoofdprijs betaald en toch de lekker en beste kwaliteit noten ontvangt. Blije consumenten, blije ondernemers. Ontdek de voordelen van onze noten groothandel en wordt vandaag nog klant!

Walnoten in ontbijt lunch of als snack

Bij horecanoten.nl hebben we een passie voor noten. Wanneer je noten of zaden of pitten toevoegt aan je gerechten zorg je voor extra vitamines die essentieel zijn voor onze gezondheid. Denk bijvoorbeeld aan de zeer gezonde walnoten. Onmisbaar in elke salade maar ook in een ontbijt muffin of yoghurt is een walnoot heerlijk van smaak en onwijs gezond! Ook in de namiddag is een handje walnoten een goede toevoeging als snack. Noten geven je net dat extra beetje bite en smaak dat een ongezonde snack je niet geeft. En wat dacht je van de heerlijke cashewnoten? Voor de lekkerbekken onder ons zijn de gezouten cashewnoten aan te  raden. Wil je liever iets gezonder omgaan met noten? Koop dan de ongezouten cashewnoten. De vitamines verrijken je gezondheid. Bekijk direct even het assortiment met groot voordeelverpakkingen en bestel jouw noten voordeelverpakking!

Pijnboompitten zijn onmisbaar

We kennen allemaal de lekkere pijnboompitten. Wanneer je de pijnboompitten even kort roostert of even opbakt worden de smaken nog rijker dan ze rauw al geven. En toch heeft niet iedereen ze in de keuken staan. Ze worden vaak verkocht in kleine hoeveelheden met een hoge prijs. Dat is een van de voordelen van horecanoten.nl. Wij verkopen groot voordeelverpakkingen. Zo zit jij nooit meer zonder pijnboompitten en kun je ze te pas en te onpas in elk gerecht gebruiken.

https://www.horecanoten.nl/