0rk.nl
Image default
Eten en drinken

Voor elk feest dé beste Italiaanse ijscoman in Zuid-Holland

Voor een Italiaanse ijscoman in Den Haag gaat u naar IItalian Icecream. Deze flexibele ijscoman beschikt over een mobiele wagen, waar hij iedereen op uw feest, partij, evenement of open dag kan voorzien van een heerlijk ijsje. Het inschakelen van deze expert heeft vele voordelen. Zo bepaald u alles zelf. U noemt het tijdstip en de Italiaanse ijscoman van dit bedrijf zorgt dat hij er is. Verder bepaalt u zelf de locatie, duur van de diensten, het aantal, maar ook de smaken ijs die u wilt aanbieden. Voor elk feest is de ijscoman van dit bedrijf een aanwinst.

Een aantrekkelijke prijs

Mocht u gebruik willen maken van de diensten van IItalian Icecream, dan weet u dat u kiest voor een scherpe prijs. Het is zeker een aanwinst en niet alleen voor kinderfeestjes. U krijgt dus voor het huren van deze experts een aantrekkelijk prijs. Voor het minimale bedrag van 200 euro, krijgt u al zeker 100 ijsjes. Waarvan elk ijsje bestaat uit een horentje of bakje met twee heerlijke bollen. Soms rekent dit bedrijf extra kosten voor te reizen. Dit geldt voor buiten de regio Haaglanden. Dit bedrag is dan 75 euro. Wilt u dit bedrijf in huren voor de vrije verkoop? Dan is dit geheel kosteloos.

Kies zelf de lekkerste smaken uit

Als je kiest voor de diensten van deze Italiaanse ijscoman, dan kunt u zelf alle smaken kiezen. In het assortiment hebben ze een aantal smaken standaard, dit zijn vooral bekende smaken zoals Vanille en aardbei, maar ze bieden ook pistache aan. Heeft u zelf een andere smaak in gedachten? Geef u wensen aan bij deze specialist, dan kijken ze wat ze voor u kunnen doen. Eerst even proeven? Dit bedrijf staat al meer dan 20 jaar op twee vaste plekken in Den Haag. Kom snel langs om het lekkerste ijs te proeven. Kijk op de website hoe je de Italiaanse ijscoman van dit bedrijf kunt huren!