0rk.nl
Image default
Eten en drinken

Uitgebreide catering in Amsterdam en omgeving

Op zoek naar gemak en lekker eten? Zoek dan niet verder, met catering Amsterdam heeft u de juiste keuze gemaakt. De catering Amsterdam staat garant voor smaakvol eten, wereldse gerechten en vooral gemak. Met het inhuren van catering Amsterdam hoeft u zelf namelijk niks te doen want zij koken voor u en maken een spectaculaire maaltijd klaar

Over catering Amsterdam

Wit u weten wie dan voor u kookt en deze maaltijden klaarmaakt? De mensen van catering Amsterdam zijn een klein team van vijf mensen met allemaal een liefde en passie voor koken. Ze hebben elkaar leren kennen tijdens de 10-daagse kookcursus in Italië. Hier leerden ze in 10 dagen koken volgens de Italiaanse keuken. Ook leerden ze hoe ze het eten op een smaakvolle wijze kunnen presenteren. De cursus en liefde voor het eten bracht hen bij elkaar en terug in Nederland ontstond catering Amsterdam. Ze bieden nu dagelijks catering aan in veel verschillende vormen.

Wat kunt u bestellen?

Catering Amsterdam heeft een uitgebreid menu wat ze aan haar klanten aanbiedt. Natuurlijk is de Italiaanse keuken terug te vinden in de gerechten die ze aanbiedt. Maar dat niet alleen, het catering Amsterdam biedt daarnaast ook nog een tal van andere gerechten. Denk bijvoorbeeld aan een saladebuffet met diverse zelfgebakken broden. Ook is een koud en warm buffet mogelijk of een diversiteit aan hapjes. Wilt u gebruikmaken van catering Amsterdam? Dan is er eerst een telefonische kennismaking en gaat de kok in gesprek met de klant en overlegt wat er op het menu moet komen te staan. Daarna kijken ze wat ze kunnen aanbieden en welke gerechten ze daadwerkelijk gaan serveren. Alles wordt kant-en-klaar aangeleverd en indien nodig worden er ook warmhoudbakken mee genomen. Het enige wat u hoeft te doen is te genieten van het eten van het catering Amsterdam.