0rk.nl
Image default
Verbouwen

Te veel spullen? 3x dingen die u sowieso op kunt slaan!

Te veel spullen? 3 x dingen die u sowieso op kunt slaan!

Het is voor veel mensen lastig om een keuze te maken in het opslaan van spullen. Want is het wel zo handig om die pannenset op te slaan? Of kunnen we niet beter die stoelen wegdoen? Van Gastel Verhuizingen wilt u hier graag bij helpen. Wij hebben hieronder 5 dingen opgesteld waarvan wij zeker weten dat u die kunt opslaan. Zo haalt u het beste uit uw opslagruimte!

Oude fotoboeken

Oude fotoboeken zijn een van de lastigste objecten om zomaar weg te gooien. Ze zijn niet voor niks gemaakt en om ze dan permanent uit huis te verwijderen is vaak vervelend. Helaas vullen ze thuis wel veel nuttige ruimte. Door ze op te slaan in een opslag, hoeft u ze niet weg te gooien, maar zijn ze wel voor u uit het zicht en houdt u veel ruimte over!

Tekeningen en knutselwerken

Hetzelfde geldt voor tekeningen en knutselwerken. Met pijn in uw hart zal u vast wel eens een tekening of knutselwerk van uw kind weggegooid hebben. Toch is dit zonde en zeker later is het heel leuk om door de oude doos met creatieve uitingen te kijken. Gooi ze daarom niet weg, maar sla ze op! Zo kunt u altijd nog de leuke herinneringen terughalen.

Oud servies

‘We gooien het niet weg, het zal vast nog wel eens van pas komen.’ ‘Dit heb ik van mijn moeder gekregen kan ik niet zomaar weggooien.’ Wij van Van Gastel Verhuizingen kennen het probleem. Servies wegdoen is lastig om weg te gooien, want wat als het toch eens van pas komt. Het voordeel van het opslaan van het overschot, is dat u, wanneer u het nodig heeft, het gewoon kan ophalen. Tot die tijd staat het veilig in onze opslag Roosendaal of opslag Bergen op Zoom.

https://www.vangastelverhuizingen.nl/

Related posts

IndustriĆ«le lamp – de ideale oplossing voor thuisgebruik

De perfecte ramen kopen

De voordelen van een verlaagd plafond plaatsen