0rk.nl
Image default
Woning en Tuin

Snel je huis aan kant? Deze producten zijn een must

Wij vinden schoonmaken niet altijd leuk, jij wel? Schoonmaken kan zorgen voor een rustgevend gevoel, maar toch besteden we onze tijd liever aan andere dingen. Het beste is om je je schoonmaak goed voor te bereiden. Wanneer je de volgende spullen en schoonmaakapparaat in huis haalt, ben je in een mum van tijd klaar.

Bakken om je rommel op te ruimen

Het begint al bij rondslingerende troep. Je kunt zo vaak dweilen en stofzuigen als je wilt; wanneer door heel het huis rommel ligt, zul je nooit een schoon gevoel krijgen. Zorg daarom voor een paar handige dozen in verschillende formaten. Hierin kun je alles georganiseerd opbergen. Denk aan een doos voor foto’s, een doos voor speelgoed, enzovoort.

Handig schoonmaakapparaat: stofzuiger

Na opruimen is stofzuigen een belangrijk schoonmaakapparaat om in huis te hebben. Wanneer je vloer kruimelvrij is ziet je huis al heel anders uit. Houd je niet van stofzuigen? Doe dan niet alles achter elkaar, maar verdeel het in blokken. Ben je toch lekker bezig en wil je toch doorgaan? Dan houden we je natuurlijk niet tegen.

Ossengal zeep

Ossengal zeep mag je gerust een wondermiddel noemen. Of je nu melk of chocolade hebt gemorst, het gaat altijd weg met een beetje ossengal zeep.

Een scheutje azijn

Azijn is een wondermiddel wanneer je af wilt van vieze lucht in je huis. In het begin ruikt de azijn niet lekker, maar na de behandeling trekt deze geur weg. Gebruik azijn bijvoorbeeld als je huisdier of baby een ongelukje heeft gehad op de bank

https://omnimar.nl/36-schoonmaakmachines