0rk.nl
Image default
Woning en Tuin

Raambekleding slaapkamer

Raambekleding slaapkamer laten maken

Bij House & Home kunt u terecht voor vrijwel alle soorten raambekleding voor in de slaapkamer en andere kamers van uw huis. De binnenzonwering wordt vooraf bij u thuis opgemeten en daarna speciaal voor u op maat gemaakt. House & Home heeft jarenlange ervaring en veel affiniteit met persoonlijk interieuradvies. We komen graag bij u langs om vooraf advies te geven, te laten zien welke stoffen en soorten gordijnen op dit moment populair zijn. Zo kunnen wij het beste advies geven welke gordijnen het mooist staan in uw woning of slaapkamer. 

Soorten raambekleding slaapkamer

House & Home heeft een ruim assortiment aan binnenzonwering. Zo heeft u de keuze uit stoffen gordijnen zoals, plisse gordijnen en vouwgordijnen. Daarnaast heeft u ook de keuze uit houten zonwering zoals, fractions, shutters en jaloezieën. House & Home heeft het perfecte gordijn voor iedere toepassing en woonstijl. Als u op zoekt bent naar brandwererende of akoestische gordijnstoffen dan hebben wij hierin een ruime keus. Maar ook vindt u bij House & Home een uitgebreide collectie natuurlijke stoffen van linnen, katoen, wol, bamboe of zijde.

Raambekleding op maat

Alle raambekleding van House & Home wordt speciaal op maat gemaakt, zodat de gordijnen perfect aansluiten op de ramen en deuren. Gordijnen kunnen ook bijdragen aan een betere akoustiek van de ruimte, daarom is het belang dat deze goed aansluiten op de ramen, deuren en kozijnen en dat deze niet te lang of te kort zijn. In de showroom van House & Home kunt u alle stoffen en soorten gordijnen bekijken. Daarna plannen we graag met u een afspraak in om de woning te bekijken en de ramen en kozijnen op te meten. Na het op maat maken van de gordijnen komen wij deze bij u plaatsen en installeren. Bekijk de website voor meer informatie over de binnenzonwering, vloeren en trapstoffering

 

https://house-home.nl/