Platte daken worden vakkundig gerepareerd door de Dakmakers

Een reparatie aan een plat dak kunt u door de Dakmakers laten uitvoeren. Ons advies is om een reparatie aan uw dak niet te lang uit te stellen. Wanneer u ons belt kunnen wij zeer snel ter plekke zijn.

Waarom adviseren wij om een reparatie aan een dak niet uit te stellen? Wanneer er sprake is van kleine schade is deze nog makkelijk en snel door ons te herstellen. Als het gaat om een kleine reparatie blijven de kosten hiervan laag en heeft u geen last van enig ongemak. Wacht u toch langer met het laten repareren van kleine schade? Dan kunt u erop wachten dat de schade groter wordt en kan uitmonden in een lekkage. Vanzelfsprekend kunnen wij deze schade ook gewoon repareren, maar de kosten worden hoger omdat we er meer werk aan zullen hebben. En niet alleen de kosten van ons extra werk zijn in dit geval hoger, er komen voor u ook nog kosten bij om de sporen die de lekkage heeft veroorzaakt te repareren.

Daarom luidt ons advies: heeft uw dak een kleine schade opgelopen? Pak de telefoon en maak een afspraak met de Dakmakers!

Waarom kiezen voor de Dakmakers?

Omdat u dan zeker weet dat u met een erkend, betrouwbaar, klantgericht, vakkundig, gezellig en ervaren bedrijf in zee gaat. Ons bedrijf de Dakmakers is al langer dan 35 jaar gevestigd in Alphen aan den Rijn. Vanuit hier rijden onze dakdekkers het hele land door om klanten te helpen met het repareren, onderhouden, renoveren en verduurzamen van platte daken. Meestal zijn wij te vinden in ’t Groene Hart, Zuid Holland, Noord Holland en de Randstad, maar voor een ritje verder van huis draaien wij onze hand niet om.

Wij onderhouden platte daken door het hele land

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom bieden wij uitstekend dakonderhoud in Nederland aan. Wanneer u een onderhoudscontract bij ons afsluit komen wij jaarlijks uw platte dak schoonmaken, controleren en indien nodig repareren. De staat van het dak wordt grondig door ons onderzocht en aan u doorgegeven.

Wij houden voor u in de gaten wanneer het weer tijd is voor de onderhoudsbeurt van uw dak. U hoeft nooit meer zelf naar uw dak om te kijken!

https://www.dakmakers.nl/