0rk.nl
Image default
Dienstverlening

Papier Vernietigen in Nederland, Bij Welk Bedrijf Kunt u Terecht?

Er zijn verschillende redenen waarom u op kantoor papier gaat vernietigen. Het kan gewoon overtollig papier zijn wat gewoon in de weg ligt, wat eigenlijk ook gewoon in de recyclebak kan verdwijnen. Maar het kunnen ook erg belangrijk papieren of documenten zijn waar vertrouwelijke informatie op te vinden is, die niet door derden in mogen worden gezien, ook niet als het al verwerkt is. En dan is het noodzakelijk om aan papier vernietigen te doen.

Deze papieren kunnen behoorlijk oplopen, aangezien er dagelijks allerlei documenten en dergelijke worden afgewerkt. Archiefvernietiging.org kan u hierbij van dienst zijn. Al uw papieren kunnen wij heel gemakkelijk en uitermate discreet versnipperen, zodat er geen enkel spoor van vertrouwelijke informatie terug te vinden is. En dat is essentieel, want het gaat hier vaak om persoonlijke en soms ook geheime gegevens. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om dit papier goed en zorgvuldig te vernietigen.

Wij zorgen er dan ook voor dat het snel en vakkundig gebeurt en geven u een vernietigingscertificaat als bewijs. Alles zal volgens de juiste standaard normen gedaan worden. Wij volgen iedere regel die er bij het papiervernietigen komt kijken uitermate serieus op, zodat u er zeker van kunt zijn dat alles op de beste manier vernietigd zal worden.