0rk.nl
Image default
Woningen

Op zoek naar een makelaar?

Als je een nieuwe woning wilt vinden maar liefst met professionele hulp, dan is het sterk aangeraden om een makelaar in te schakelen. Een makelaar kent de woonmarkt als geen ander en kan jou perfect helpen om je droomhuis te vinden.

Droomhuis

Als je al een idee hebt hoe je wilt dat je huis eruit moet zien dan is het al heel makkelijker om te zoeken naar je droomhuis. Een makelaar zal rekening houden met al je wensen en vooral met jouw budget, hij zal je ook persoonlijk advies geven om te kunnen schetsen hoe realistisch je wensen zijn.

Makelaar vinden

Je hebt verschillende makelaar in Heerlen waar je naar toe kan stappen voor meer informatie. Het is ook mogelijk om verschillende makelaar in Heerlen te vergelijken om vervolgens een keuze te maken met welke makelaar in Heerlen je verder wilt gaan.

Wat doet een makelaar precies?

Een makelaar in Heerlen grijpt in bij verkoop, aankoop of verhuur van woningen, bedrijfspanden en anders vastgoed. Als het gaat om koopwoningen dan treedt de makelaar op als verkoopmakelaar of aankoopmakelaar. Verkoopmakelaars zijn verantwoordelijk voor het voorzien in advies over de juiste verkoopprijs, bepalen de verkoopstrategie en zoeken actief naar potentiële kopers. Makelaar ontvangen ook wanneer de potentiële koper wenst rondleidingen, dit om een beter zicht te geven aan de geïnteresseerde kopers. Verkoopmakelaars voeren ook onderhandelingen uit met de aankopen de partij, hij werkt verkoopcontracten uit en begeleidt bij notariële zaken en eventuele juridische bijkomstigheden.

De aankoopmakelaars behartigen de belangen van de koper en hebben volgende taken die ze moeten vervullen: het in kaart brengen van de woonwensen van de koper, zoeken, selecteren en voordragen van geschikte woningen. De aankoopmakelaars voeren ook onderhandelingen met de verkopende partij uit. Ook begeleidt de aankoopmakelaar bij notariële zaken en eventuele juridische bijkomstigheden.

Keurmerk voor makelaars

Makelaars die gekwalificeerd zijn staan ingeschreven in het register van de SCVM of hebben een keurmerk van de NVM.

https://www.ferhaasmakelaardij.nl/

Related posts

Meer weten over gelaagd glas

Bij Zonnenberg makelaardij vind je de beste makelaar in Veenendaal

Een persoonlijke begeleiding voor een vlotte seniorenverhuizing!