0rk.nl
Image default
Auto’s en Motoren

Op zoek naar de beste autorijschool van Almere?

4 weken geleden ben ik vanuit Tilburg verhuisd naar Almere. Dit is een heel eind weg en met de trein ben je 2 à 3 uur onderweg wil je van a naar b komen. Het leek me hierdoor een goed idee om aan rijlessen te beginnen.

Een rijbewijs zou handig zijn zodat ik in het weekend wat makkelijker heen en weer zou kunnen naar mijn oude woonplaats. Om mijn vrienden op te zoeken en dat soort dingen. Ik ben dus in Almere begonnen met rijlessen. Dit viel mij heel erg mee

Ondanks dat ik zo zenuwachtig was wist mijn instructeur mij goed op mijn gemak te stellen. Hij was heel erg geduldig en begreep mijn zenuwen, wat ik persoonlijk heel prettig vond.

Ondanks dat ik de eerste rijles het idee had dat het niet slechter had kunnen gaan, vertelde mijn instructeur mij dat hij het zo slecht nog niet vond gaan. Het was naar zijn zeggen immers mijn eerste keer. Door dit soort positieve feedback voelde ik mij op mijn gemak in de auto. De rijlessen waren niet alleen effectief, maar vaak ook erg gezellig. Mijn instructeur en ik spraken over koetjes en kalfjes en vaak ook over muziek, gezien wij allebei van metal muziek houden.

Ik kreeg in totaal 40 lessen van ongeveer anderhalf uur. Ik heb zowel mijn theorie, als mijn praktijkexamen in een keer gehaald. Ik ben achter het stuur erg zeker van mijzelf. Dit komt omdat de beste autorijschool van Almere mij alles goed aangeleerd heeft en mij altijd heeft gestuurd daar waar nodig. Ik raad dan ook iedereen aan om hier rijlessen te nemen. Ook als je bang bent om achter het stuur te kruipen, om wat voor reden dan ook. Ze weten je hier erg op je gemak te stellen en ze geven overigens nog motorrijles in Almere ook!