0rk.nl
Image default
Woning en Tuin

Online en eenvoudig canvas doeken bestellen? Hier kan het allemaal!

Daar kunnen we inkomen. Wil je een kwalitatieve canvas doek, tegen een schappelijke prijs? Bij canvaswinkel.nl zijn we de pioniers in canvas doeken. Al jaren zijn ze bezig met het maken en perfectioneren van hun canvas doeken. Ondertussen kun je er je foto op heel wat meer materialen laten printen. Waarom zou je genoegen nemen met een kopie, als je bij canvaswinkel.nl even voordelig een originele en kwaliteitsvolle canvas doek op de kop kunt tikken?

Wat de canvas doeken van canvaswinkel.nl anders maakt dan anderen?

Wel, laat het ons ervaring noemen. Zo weten we bij canvaswinkel.nl dat mensen graag een ruime keuze hebben uit foto’s en dat is dan ook exact wat ze bieden. Duizenden foto’s staan er klaar om gedrukt te worden op jouw canvas doek. Wil je toch nog wat anders, dan bieden ze ook de mogelijkheid je eigen foto door te sturen en deze te laten afdrukken. Zo personaliseer je je canvas helemaal. Logisch dat heel wat klanten zweren bij canvaswinkel.nl en dat ook heel wat televisieprogramma’s beroep doen op hun expertise. Je ziet dan ook geregeld een canvas schilderij van canvaswinkel.nl in een interieurprogramma opduiken.

Steeds een stevige garantie op alle canvas doeken

De canvas doeken van canvaswinkel.nl verkleuren niet, komen met een stevige garantie en zijn ook nog eens water- en krasbestendig. In principe kun je ze dus in elke ruimte kwijt, zelfs in de badkamer. In praktijk worden de canvassen, de foto’s op dibond of plexiglas, meestal in de woonkamer gehangen.

Het mooie is dat je zelf het formaat kunt bepalen. Er zijn haast geen limieten en de scherpte van de foto blijft. Zo geniet je ongeacht het formaat van een glasheldere afbeelding. Ze testen dit bij canvaswinkel.nl als je zelf een foto doorstuurt, dus daar hoef je je ook al geen zorgen over te maken.

3 jaar kleurgarantie op je canvas schilderij

Dat ze bij canvaswinkel.nl zeker zijn van hun stuk, blijkt uit het feit dat ze maar liefst 3 jaar kleurgarantie geven. De kleuren blijven ook na heel wat jaren sprankelen en een canvas schilderij is dan ook een verstandige investering in je interieur. Bovendien is een canvas schilderij uiterst betaalbaar, waardoor je na een aantal jaar gerust voor een tweede canvas doek kunt kiezen. Af en toe de look van je woonkamer eens aanpassen kan immers geen kwaad.

Wil je de prijs kennen van je canvas doek, surf dan naar canvaswinkel.nl. Geef er het materiaal in waarop je je foto wil drukken, selecteer een foto en bepaal de afmetingen. Vervolgens krijg je gelijk te zien wat jouw canvas doek kost. Bestellen en genieten van je canvas doek, meer moet je vervolgens niet doen!

https://www.canvaswinkel.nl/canvas-doeken/