0rk.nl
Image default
Woning en Tuin

Maatwerk tv meubels

Maatwerk tv meubels
Heeft u een unieke visie op het gebied van uw woon inrichting en interieurstijl? Dan kunt u met een maatwerk tv meubel van Spectral uw tv een trendy plek in huis geven. Een tv meubel op maat dat wordt gerealiseerd dankzij de moderne technologieën en innovaties kan uw woning een prachtige uitstraling geven. Wilt u weten hoe Spectral maatwerk tv meubels realiseert? Lees dan gauw verder.

Het model
U heeft vrijspraak in de mogelijkheden voor het model van de tv meubel. Een echte aanrader is een zwevend tv meubel. Spectral levert unieke modellen die aan de wand bevestigd kunnen worden. Op deze manier is uw tv meubel van de vloer en geeft het een moderne uitstraling aan uw woning. Materiaalsoort, kleur en afwerking kunt u zelf bepalen.

Alles-in-één
Spectral levert complete maatwerk tv meubels. Dit betekent dat u niet alleen een los tv meubel ontvangt, maar dat zelfs de verlichting en soundsysteem verwerkt zijn in het tv meubel. Het resultaat? Dat is dat u geniet van een volledig meubelstuk. U heeft geen last van losse speakers die ruimte in nemen of een lamp dat vloekt met het tv meubel. Een ander groot voordeel is dat alle bedrading van zowel de televisie, verlichting als het geluid in één keer weggewerkt kunnen worden. Zo profiteert u altijd van een ordelijke look.

Wilt u meer weten over maatwerk tv meubels? Neem dan een kijkje op de website van spectral.nl voor meer inspiratie en informatie. Of bel direct 0341-462200.