0rk.nl
Image default
Entertainment

Lastminute genieten aan de Nederlandse kust

Als mensen denken aan vakantie denken ze al snel aan een mooie plek in het buitenland. Toch doen ze hiermee Nederland echt te kort. Nederland heeft ongelofelijk veel te bieden. Zeker in de kustgebieden is Nederland op zijn best. Nog niet overtuigd? Lees dan vooral verder!

Strand en natuur

De Nederlandse kust is misschien wel het mooiste stukje van heel Nederland. Vooral de kust bij Noord-Holland rond Sint Maartenszee. Rond Sint Maartenszee is namelijk enorm veel te beleven. Denk aan Callantsoog. Deze badplaats aan de Noordzee staat bekend om haar schitterende strand. Het is een enorm strand waar iedereen wat kunt beleven. Bent u bijvoorbeeld een fanatiek watersporter? Dan is het strand bij Callantsoog uitermate geschikt. Maar ook als u met het gezin lekker op het strand wilt liggen is dit strand perfect. Ook is er een erg mooi strandpaviljoen aan dit strand te vinden: Strandpaviljoen Woest. Hier kunt u terecht voor een lekker diner, lunch of drankje.  Naast het strand is ook de natuur erg mooi rond Sint Maartenszee. Zo zijn er de Schoorlse duinen. Dit schitterende natuurgebied van ongeveer 60 kilometer groot bestaat nog niet zo lang. U kunt er prachtig wandelen en van de natuur genieten.

Activiteiten

Rondom Sint Maartenszee zijn er ook erg veel activiteiten te doen. Dit is één van de redenen, waarom Sint Maartenszee één van de beste vakantiebestemmingen in Nederland is. Zo kunt u, zoals gezegd, super goed watersporten. Denk aan kitesurfen, windsurfen, skimboarden aan de kust en vliegeren. Ook kunt u met een paard over de kustlijn galopperen. Dit kan met uw eigen paard, maar ook met een paard van de manege uit de regio. Naast watersporten kunt u één van de vele grote steden uit de regio bezoeken. Denk aan Alkmaar, Amsterdam, Volendam en Den Helder. In deze steden is natuurlijk uitermate veel te doen. Vooral Volendam is een echte aanrader. Als u op zoek bent naar avontuur, kunt u een bezoekje brengen aan het outdoorpark in Alkmaar. Het park beschikt over een ruim aanbod aan activiteiten. Daarnaast kunt u in het hoogseizoen meedoen aan de obstacle run. Ook kunt u naar sprookjeswonderland. Dit is een mooi, klein pretpark in Enkhuizen. Het ideale uitstapje voor heel het gezin.

Strand 49

Lastminute Nederland kust vakantie? Dan bent u bij Strand 49 aan het juiste adres. Strand 49 beschikt over de perfecte camping en glamping in de omgeving van Sint Maartenszee. Dus of u nu een echte kampeerder bent of toch houdt van wat meer luxe, bij Strand 49 is er voor ieder wat wils. Daarnaast is het bij Strand 49 mogelijk om lastminute aan de Nederlandse kust op vakantie te gaan. Bij strand 49 wordt er alles aan gedaan om uw lastminute vakantie aan de Nederlandse kust onvergetelijk te maken!

https://strand49.nl/last-minute/