0rk.nl
Image default
Woning en Tuin

Kronotex, laminaat voor het leven

Een nieuwe vloer uitkiezen is een belangrijke taak waar u zeker voldoende aandacht aan moet schenken. Uw vloer blijft namelijk jarenlang liggen en bepaalt voor een groot deel het karakter van uw woning. Kies daarom steeds voor een sterke vloer die perfect bij de rest van uw interieur past. Een mooi voorbeeld van een stevige vloer van de allerbeste kwaliteit is de Kronotex laminaatvloer. Het laminaat van Kronotex wordt op een speciale manier afgewerkt, waardoor het slijtvast en vochtbestendig is. Bovendien gaan de vloeren ontzettend lang mee en worden ze daarom wel eens ‘vloeren voor het leven’ genoemd.

Waarom voor het laminaat van Kronotex kiezen?

Kronotex is een Duits bedrijf dat zich de laatste jaren heeft ontwikkeld tot een echte marktleider wat betreft laminaat. Ze ontwerpen innovatieve vloeren die zich duidelijk onderscheiden van de concurrentie. De vloeren zijn namelijk ontzettend stevig, vochtbestendig en antibacterieel. Tijdens het productieproces gebruikt Kronotex bovendien geen schadelijke stoffen. De vloeren bestaan voornamelijk uit hoogwaardig en gezond hout. Door enkel natuurlijke producten te gebruiken, zorgt Kronotex ervoor dat de vloeren reukloos zijn en geen nare stoffen afgeven. Het hout geeft trouwens ook een prachtig natuurlijke uitstraling aan het laminaat. De realistische dessins zijn in diverse natuurgetrouwe kleuren verkrijgbaar en een Kronotex laminaatvloer kan dan ook met elke woonstijl gecombineerd worden.

Koop Kronotex laminaat bij Mijnvloeropmaat.nl

Om er zeker van te zijn dat u een originele Kronotex laminaatvloer aankoopt, raadpleegt u best een erkende partner zoals Mijnvloeropmaat.nl. Mijnvloeropmaat.nl is een vloerenspecialist die zowel in Nederland als in België levert. Kwaliteit staat centraal bij hen en Kronotex laminaatvloeren mogen dan ook niet in hun aanbod ontbreken. Bij Mijnvloeropmaat.nl hebt u de keuze uit vier verschillende series, namelijk de Kronotex Coyote collectie, de Kronotex Falco collectie, de Kronotex Mammoet collectie of de Kronotex Tayra collectie. Elke serie wordt gekenmerkt door bepaalde specifieke eigenschappen en is op een andere doelgroep gericht.

Het ruime assortiment aan vloeren van Mijnvloeropmaat.nl

Naast Kronotex laminaatvloeren vindt u bij Mijnvloeropmaat.nl ook nog laminaat van Quickstep, Ambiant, Swiss Krono en Egger terug. Verder omvat hun aanbod ook diverse hoogwaardige Pvc-vloeren, tapijten en zelfs ondervloeren. Elk product is van de beste kwaliteit en de meeste producten zijn uit voorraad leverbaar. Bovendien staan de specialisten van Mijnvloeropmaat.nl op elk moment voor u klaar. Ze staan u graag met persoonlijk en professioneel advies bij, zodat u zeker een juiste keuze maakt. Vindt u het moeilijk om online een keuze te maken, dan kan u samples aanvragen of een afspraak maken om de showroom te bekijken. Op deze manier kan u de verschillende mogelijkheden naast elkaar leggen en kan u rustig beslissen welke vloer het best bij uw woonstijl past.

https://mijnvloeropmaat.nl/categorie/laminaat/kronotex/