0rk.nl
Image default
Eten en drinken

Kaas vanuit je luie stoel

Op steeds meer plekken kun je kaas kopen. Je hoeft de stad maar in te lopen en je zult al gauw één of meer kaaswinkels tegenkomen. Maar wat nou als je de hele dag gaat winkelen? Of als het een hele warme dag is? Dan is het niet handig om een stuk kaas mee te sjouwen. En dan hebben we het nog niet eens over de keuzestress die je in de winkel kunt hebben. Kaaskraam.com heeft hier de oplossing voor. Op deze site kun je online je kaas bestellen.

Wat is kaaskraam.com?

Het idee van Kaaskraam.com komt van Niels, die vroeger al liever met zijn moeder meeging naar de kaaswinkel dan naar de slager om een gratis hapje te krijgen. Samen met zijn vader runt hij de business. Niels zorgt voor de kazen, zijn vader voor de technische en administratieve aspecten. Kaaskraam.com is een website met een passie voor kaas. Via de webshop kun je kaas bestellen uit Nederland, maar ook uit diverse andere Europese landen. Kaaskraam.com heeft oog voor ambacht en gaat alleen voor de beste kwaliteit. De zoektocht naar nieuwe kazen stopt nooit. De webshop heeft daarbij veel oog voor ambachtelijke, kleinschalige, lokale kaasboeren die hun vak met passie uitoefenen.
Doordat het een blijvende zoektocht is naar de beste kazen, is het aanbod voor online kaas bestellen kleinschalig. Op deze manier is het beter mogelijk om elke keer een nieuwe smaak te kunnen introduceren. Het assortiment is dus misschien niet zo groot als in de kaaswinkel, maar de kwaliteit is erg hoog, het assortiment wisselt regelmatig en de kaas is met alle zorgvuldigheid gekozen.

Hoe kun je online kaas bestellen?

Waarschijnlijk herken je het wel dat je een kaaswinkel binnen loopt en elk kaasje wilt proeven. Online wordt dat natuurlijk iets moeilijker. Maar bij kaaskraam.com is ook hier over nagedacht. Je kunt online proefstukken van jouw nieuwe favoriete kaassmaak bestellen. Een proefstuk is geen flinterdun plakje zoals je gewend bent in een kaaswinkel, maar een mooi stuk. En het ligt de volgende dag al bij jou op de mat!
Als je eruit bent welke smaak het helemaal is voor jou, kun je de grotere stukken ook bestellen. De kaas wordt pas gesneden als jij het besteld hebt, zodat het vers blijft. Na het snijden wordt het direct vacuüm verpakt, om de beste smaak voor jou te kunnen garanderen. Ben jij klaar om een nieuwe smaak te ontdekken? Neem dan gauw een kijkje op de site en bestel!