0rk.nl
Image default
Dienstverlening

Internationaal verhuizen

Gaat u internationaal verhuizen?

Dan bent u bij Windmill Forwarding aan het juiste adres. Windmill Forwarding biedt de helpende hand voor mensen die internationaal verhuizen. Door de jarenlange ervaring op het gebied van Internationale verhuizingen zijn zij uw partner om u hierin te ondersteunen. De overzeese verhuizing waar ze in gespecialiseerd zijn worden uitgevoerd voor zowel particulieren als zakelijke klanten. 

Proces internationaal verhuizen

Vanaf het moment dat u een offerte aanvraagt via de website wordt het internationale verhuizingsproces ingeschakeld door de medewerkers van Windmill Forwarding. Hierna wordt met u een afspraak ingepland om de te verhuizen inboedel te bespreken of we maken een online-afspraak als dit makkelijker voor u uitkomt. In de afspraak bespreken we welke inboedel mee moet en aan de hand daarvan stellen wij een offerte op en kunt u al uw vragen stellen met betrekking tot uw verhuizing. 

Na het opstellen van de offerte en akkoord hierop door u kan Windmill Forwarding aan de slag met de inklaring van de goederen en het aanvragen van benodigde formulieren. U hoeft er alleen voor te zorgen dat de inboedel op de juiste manier wordt ingepakt. De inboedel zal opgehaald worden en verstuurd naar de haven van vertrek via vrachtschip. In het land van bestemming zorgen we ervoor dat uw inboedel via transport naar u verzonden wordt. Ook is het mogelijk dat wij de inboedel voor u uitpakken en de meubels monteren waar nodig. 

Landenoverzicht 

Het is mogelijk om naar een groot aantal overzeese bestemmingen te verhuizen vanuit Nederland met Windmill Forwarding. De populaire landen waar wij de klanten naartoe verhuizen zijn onder andere: de Verenigde Staten, Canada, Australië, de Nederlandse Antillen, Thailand en Suriname. In principe zijn veel overzeese bestemmingen mogelijk dus vraag gerust naar de mogelijkheden! Ook als u terug wilt verhuizen naar Nederland dan staat Windmill Forwarding voor u klaar. Bekijk de website voor informatie over de diensten. 

https://windmillforwarding.com/