0rk.nl
Image default
Woning en Tuin

Huur een beveiligingssysteem

Terwijl je auto de oprit op rijdt na een zonovergoten vakantie, ben je mentaal voorbereid om je koffers neer te zetten en te genieten van het rustige comfort om thuis te zijn. Het enige dat je pret kan bedrukken, is naar binnen lopen om te ontdekken dat je het slachtoffer bent geworden van een inbraak.

Inbrekers kiezen vaak voor een voor de hand liggende reden huizen waar de bewoners weg zijn: het is gewoon gemakkelijker. Dat betekent echter niet dat je een doelwit moet zijn. Met een paar slimme technieken en een paar strategische beslissingen kun je de meeste aanvallen op je huis dwarsbomen. Hier zijn vijf manieren om je huis te beschermen terwijl je deze zomer de wereld verkent.

1. Stel timers in op de lichten

Een duidelijk teken dat niemand thuis is, is de afwezigheid van binnenverlichting nadat de zon ondergaat. Als iemand het op je huis gericht heeft, zal een paar nachten van totale duisternis ze laten weten dat je weg bent. Voeg een timer toe aan enkele lampen in de buurt van uw ramen terwijl u weg bent. Een andere optie is om LED-verlichting aan te schaffen en gewoon aan te laten. Gemiddeld kan een LED-lampje dat een heel jaar is blijven branden, slechts ongeveer $ 4 kosten. Je kunt ze in een paar belangrijke gebieden plaatsen, zoals het slaapkamerraam en de woonkamer, om het bericht te sturen dat er iemand thuis is.

2. Pauzeer de krantenservice

E-mail en kranten laten opstapelen is een andere manier om onbedoeld je afwezigheid te signaleren. Vraag de postdienst om uw post bij een lokaal postkantoor te houden of laat een buurman het voor u ophalen. Je moet ook je krantenservice pauzeren; de meeste publicaties bieden een eenvoudig online proces voor het tijdelijk stoppen van leveringen.

3. Je gezin en bezittingen veilig zonder gedoe en zorgen met FlexHuur Beveiliging

Alleen betalen voor wat ú nodig heeft? Kies FlexHuur Beveiliging en huur een all-in beveiligingssysteem zorgeloos tegen een vast tarief. Geen zorgen over storingen, onderhoud of onverwachte kosten. Verandert uw situatie, dan breidt u uw systeem eenvoudig uit met extra sensoren. De kosten hiervoor neemt u gewoon mee in het maandtarief. Minderen in aantal sensoren kan natuurlijk ook.

4. Laat jouw vertrouwde buren weten dat je weg bent

Als je buren hebt die je goed kent, laat ze dan weten wanneer je weggaat. Ze kunnen hun ogen en oren open houden voor elke vreemde activiteit om en rond jouw huis. Je buurman moet ook letten op kranten die nog worden afgeleverd of advertenties achtergelaten op je deurmat – zodat ze alle tekenen kunnen verwijderen dat het huis leeg is.

5. Leg je reservesleutels binnenshuis

Die reservesleutel die je hebt verstopt onder een plantenbak? Ja, een overvaller kan hem in ongeveer 10 seconden vinden. Leg de sleutels binnen die u voor jouw eigen gebruik hebt verborgen wanneer u wordt buitengesloten. In het algemeen is het geen goede gewoonte om sleutels achter te laten op voor de hand liggende plaatsen, d.w.z. onder matten of bloempotten). Gebruik zeker een goed verborgen of verkapte sleutelwachter. Je kunt ook een inventaris opmaken van wie er extra sleutels bij je thuis heeft – als je sleutels hebt gegeven aan vrienden of leveranciers die je niet meer ziet, is het misschien tijd om de sloten helemaal te verwisselen voordat je op vakantie gaat.

https://www.feenstra.com/huisbeveiliging/alarmsysteem/flexhuur/