0rk.nl
Image default
Woning en Tuin

Houten vloeren Haarlem

Een tijd geleden ging ik op houten vloeren Haarlem Googelen. Ik ben namelijk op zoek naar een nieuwe houten vloer. Momenteel woon ik in Haarlem. En in dat huis zou ik graag willen blijven wonen. Echter moeten wij dan wel gaan verbouwen. Zo ook een nieuwe vloer. En daarvoor zoek ik dus een houten vloer. Maar ik weet nog niet welk soort etc. Daarom ben ik gaan zoeken in Google om een goede vloerwinkel Haarlem te vinden, of in de buurt daarvan.

Houten vloeren Haarlem

Ik ben dus op houten vloeren Haarlem gaan Googelen. En al gauw kwam ik Bax Houthandel tegen. Hier had ik van mijn buren al weleens wat over gehoord, realiseer ik mij ineens. Zij hebben geloof ik hun houten vloer ook bij Bax Houthandel laten maken en door hen in hun huis in Haarlem laten leggen. En dit beviel hen erg goed!

Daarom ben ik ook een kijkje gaan nemen in de showroom van Bax. Daar zag ik de meest mooie houten vloeren gepresenteerd staan. En het was erg groot! Alle vloeren hadden mooie belichting erop waardoor je precies zag hoe mooi hun houten vloeren zijn. Een medewerker van Bax schoot mij direct te hulp en vroeg waar hij mij mee kon helpen. Ik gaf aan dat ik op zoek ben naar een nieuwe houten vloer. Daarbij gaf ik aan dat ik op zoek ben naar een lamelparket vloer. Hij nam mij daar direct mee naartoe. Het viel mij alleen wel op dat alle houten vloeren zo’n lage verkoopprijs hebben. Zou het dan mindere kwaliteit zijn? Ik vroeg hiernaar bij de medewerker. En hij gaf aan dat ze bij Bax Houthandel zo’n lage verkoopprijs hebben, omdat ze de houten vloeren zelf fabriceren! Daardoor is er geen sprake van een tussenhandel en zijn de prijzen voor de consument ook lager.

Uiteindelijk heb ik een hele mooie houten vloer gekocht en ben ik terug gereden naar Haarlem.