0rk.nl
Image default
Woning en Tuin

Hang die buitenposter!

Waarom jij voor een buitenposter kiest? Wel, omdat een buitenposter in één keer je hele tuin kleurt. Voor een klein bedrag haal je een buitenposter in huis die eigenlijk gelijk waar in je tuin kunt hangen. Zeker als je je buitenposter in een groot formaat bestelt, haal je een echte blikvanger in huis of beter nog, in de tuin.

Buitenposters volledig op jouw maat

Buitenposters zijn er bij de vleet. Je kunt kiezen voor een stockfoto op je buitenposter en daar zijn er miljoenen van. Het is maar wat je zelf leuk vindt in je tuin. Van een doorkijkje tot een strand met palmbomen, je kan het zo gek niet bedenken of het bestaat. Kom je liever wat origineler uit de hoek? Dan plaats je je eigen foto op een buitenposter. Simpelweg online uploaden en klaar. Weet dat je bij de meeste leveranciers van buitenposters ook zelf de exacte afmetingen kunt bepalen. Goed opmeten is dan wel nodig, maar dan past je tuinposter ook perfect. Zo kun je met je buitenposter je complete tuinmuur tot op de millimeter nauwkeurig bedekken.

Buitenposters, ook voor grote tuinen

Heel wat buitenposters komen in tuinen van rijhuizen terecht, maar weet dat er ook tal van montagemogelijkheden zijn waardoor je buitenposter ook perfect tot zijn recht komt in een grote tuin. Zo kun je je buitenposter zelf monteren in een frame, zodat je je poster gelijk waar in de tuin kunt zetten. Heel wat buitenposters vinden een plekje bij een zwembad of sieren de muur van een poolhouse. Zo geef je je tuin wat extra cachet.

Grote buitenposter bij jaccuzi / poolhouse

Geen gewone buitenposters

Weet dat een buitenposter geen gewone poster is. Een poster kun je in principe enkel binnen hangen, maar de buitenposters zijn zo gemaakt dat ze weer en wind kunnen weerstaan. Een buitenposter is waterdicht en kan je winter en zomer buiten laten hangen. Verkleuren doet een buitenposter in principe niet door de zon, toch niet als je voor een buitenposter van een kwalitatieve leverancier kiest. De meeste buitenposters die overigens makkelijk af te wassen vallen, komen ook nog eens met een stevige garantie. Zo ben je zeker dat je jarenlang van je buitenposter kunt genieten.

Vast staat dat de buitenposter een blijver is, die we in steeds meer tuinen zullen zien opduiken. Voor een kleine investering krijg je immers een hele leuke blikvanger in je tuin.

https://www.buitenposter.nl