0rk.nl
Image default
Auto’s en Motoren

Eenvoudig, snel en veilig bestellen in de Paruzzi webshop

Veel nieuwe Paruzzi-klanten zijn benieuwd hoe het proces van bestellen, betalen en afleveren geregeld is. Hierbij een korte toelichting als je Kever onderdelen aanschaft. Je bestelt door op het item te klikken dat je wilt kopen. Er verschijnen een aantal invulvelden en als laatste stap wordt gevraagd of je wilt betalen. Dat doe je vooraf door middel van een bankoverschrijving (iDeal), een creditcard of PayPal.

Zodra de betaling binnen is, gaat het Paruzzi-team aan de slag met je bestelling. De onderdelen worden bij elkaar gezocht, zorgvuldig ingepakt en opgestuurd. Wat de verzending betreft, is PostNL trouwe partner van Paruzzi. Alle actuele tarieven vind je -via een linkje- op de Paruzzi-site. Als het om meerdere of grote onderdelen gaat, adviseren we je thuis te blijven op de dag van bezorging. Ben je er uiteindelijk toch niet, dan zal de bezorger proberen het pakket bij een van de buren af te leveren. Jij krijgt een briefje in de bus met het huisnummer van die buurman of buurvrouw. Ben je overdag altijd op kantoor, geef dat adres dan door. En dan is er natuurlijk nog de mogelijkheid het pakket op te halen op een PostNL afhaallocatie in de buurt.

Classic VW parts?

Je hebt een paar VW T2 onderdelen nodig? Je bent uitgenodigd je bestelling op te halen bij Paruzzi in Yerseke. Als de onderdelen op voorraad zijn -dat check je online of je belt de klantenservice- hoef je geen bestelling te plaatsen. Je rijdt naar Yerseke, geeft aan wat je nodig hebt en kunt ter plekke afrekenen. Houd wel de openingstijden in de gaten: maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur + zaterdag tussen 09.00 en 13.00 uur.

Het adres van Paruzzi is: Kreeft 16, 4401 NZ Yerseke. Tot slot een tip voor een leuke activiteit in de buurt als je er toch bent. In Yerseke draait het niet alleen om VW Classics, veel mensen kennen het dorp van de mossel- en oestercultuur. Je kunt meedoen aan een rondleiding langs de oesterputten, de jachthaven en het Oosterscheldemuseum. Om daarna de dag af te sluiten met een heerlijke maaltijd in een van de zeevruchtenrestaurants.

https://www.paruzzi.com/nl/