0rk.nl
Image default
Onderwijs

Een mode opleiding helpt je bij het beter adviseren van jouw klanten

Met een aanvullende mode opleiding kun je jouw klanten in de modewinkel waar je werkt beter van dienst zijn. Soms moet je als verkoper immers meer doen dan alleen maar aankopen afrekenen. Klanten willen informatie over de kleding, de soort stof die is gebruikt, de herkomst ervan of de juiste behandeling. Daarnaast hoort ook het geven van kledingadvies bij je rol als verkoper in een modewinkel. Volg een mode opleiding als je jouw kennis op dit gebied wilt vergroten en op deze manier je klanten beter wilt adviseren. Veel mensen stellen deskundig personeel zeer op prijs.

Vergroot jouw carrièremogelijkheden in de mode

Als je in de mode werkzaam bent, kun je met een mode opleiding jouw carrièrekansen vergroten. Als je beschikt over extra kennis is de kans groter dat je wordt aangenomen als je solliciteert op bijvoorbeeld een functie als leidinggevende of filiaalhouder in een modewinkel. Als je beschikt over relevante kennis is de kans een stuk groter dat een sollicitatie succesvol is. Maar ook als je een stap hogerop wilt bij je huidige werkgever kan een cursus daar een bijdrage aan leveren. Jouw werkgever kan jou inschrijven voor zo’n cursus, maar je kunt dat natuurlijk ook op eigen initiatief doen.

Bij welk instituut volg ik een relevante cursus?

Een mode opleiding volgen heeft natuurlijk alleen zin als je kennis opdoet waar je echt wat aan hebt. Bij Detex Opleidingen kun je een vijfdaagse cursus volgen waarmee je zeer relevante kennis opdoet die je direct kunt toepassen in de praktijk. Je vergaart onder andere kennis op het gebied van styling en hoe je jezelf als een moderne verkoper opstelt richting de klant. Als je zelf een modewinkel hebt, kun je uiteraard jouw medewerkers eveneens voor deze cursus inschrijven. Je vindt het aanmeldingsformulier op de website. Je kunt trouwens ook deelcursussen volgen, alsmede cursussen voor het goed kunnen adviseren bij de aankoop van schoenen.

https://www.detex.nl/