0rk.nl
Image default
Woning en Tuin

Dingen die je nodig hebt voor een perfecte veranda

Yes, je hebt een nieuwe veranda gekocht! Uiteraard ben je er superblij mee en nu is het tijd om hem helemaal af te maken. Deze finishing touches zijn dan ook een must.

kussens

Aan gezelligheid mag het niet ontbreken in je houten veranda. Je wilt tenslotte er tenslotte heel wat tijd gaan doorbrengen, dus het moet er net zo gezellig zijn als in je woonkamer. Met een paar kussens kom je al een heel eind.

kaarsen

’s avonds de LED verlichting aan in je houten veranda? Je kunt ook kiezen voor meer sfeer door kaarsen aan te steken. In de zomer kun je insecten op afstand houden door citronellakaarsen te gebruiken en in de winter zorgen lekkere geurkaarsen alsnog voor een warme sfeer

Bloemen

Creëer een sprekende sfeer door bloemen toe te voegen. Dit kan op allerlei manieren, bijvoorbeeld met een bos bloemen, maar het kan ook met een tafelkleed of deken met bloemenprint.

Zonwering

Je kunt er voor kiezen om je veranda te verrijken met een zonwering. Heb je namelijk een veranda met een glazen dak, dan kan het er behoorlijk warm worden. Met een glazen zonwering kun je dat voorkomen.

Fijne zitmeubels

Neem de tijd om een goede set meubels uit te zoeken, want die bepalen mede of je vaak in de veranda gaat zitten. Wordt het een plek waar je wilt dineren aan een heerlijk gedekte tafel? Kies dan ook bewust voor kwalitatief hoogwaardige tuinstoelen en een tafel waar je nog jaren mee vooruit kunt. Is het een plek om te relaxen? Dan past een loungeset misschien beter bij je veranda.

Persoonlijke accessoires

Voeg persoonlijke dingen toe om er een plek van te maken die volledig bij jou past. Verzamel je bepaalde spullen? Dan zou je ook een gedeelte in je veranda kunnen uitstallen.

https://wozawebdesign.com/verandas-zijn-een-toevoeging/