0rk.nl
Image default
Industrie

De NOVA-M serie van Hetronic

De NOVA-M serie van Hetronic

Wie is Hetronic?

Hetronic is de wereldmarktleider en toonaangevende ontwikkelaar van radiografische afstandsbedieningen op het gebied van industriële afstandsbedieningen. Het bedrijf is onderdeel van het Amerikaanse Method Electronics en heeft vestigingen in 45 landen. Hierdoor heeft het bedrijf een wereldwijde dekking. Het handelsmerk van Hetronic is de productie en het ontwerp van betrouwbare radiosystemen voor afstandsbediening. Het uitgangspunt van Hetronic is om alle machines en bedrijfsprocessen efficiënter, veiliger en zuiniger te maken.

De zenders van Hetronic

Hetronic kan voor elke denkbare toepassing radiografische besturing leveren met een complete radiografische zender met zeer hoog gebruiksgemak, veiligheid en ergonomie. Naast standaard zenders kan Hetronic ook maatwerkoplossingen bieden die perfect aansluiten bij de wensen en eisen van elk afzonderlijk radiobesturingssysteem. In overleg met de experts van Hetronic kan voor elke toepassing de juiste samenstelling van de benodigde Hetronic joystick worden bepaald.

NOVA-M serie van Hetronic

Deze compacte radiozender is ondanks het formaat erg krachtig. De zender heeft een bereik tot 100 meter en kan op meerdere frequenties werken zoals 419, 429, 434 (standaard), 447, 458, 480, 869 MHz of 1.216 GHz. De zender kan zelf naar een beschikbare frequentie zoeken of automatisch van frequentie wisselen. Daarnaast heeft de NOVA M-serie een IP65 beschermingsgraad en een heup of nekgordel. Met de NOVA M serie is een breed scala aan klantoplossingen beschikbaar, zoals knoppen, draaiknoppen, tuimelschakelaars of LED’s. Er zijn standaard versies beschikbaar met vier lineaire of één of twee kruis joysticks. 

De ontvangers van Hetronic

Naast radiozenders produceert Hetronic ook hoogwaardige ontvangers. Hetronic radio-ontvangers zijn ontworpen om machines en bedrijfsprocessen te besturen. Het bedrijfsproces en de operator zijn gegarandeerd van de hoogste beveiliging. Alle radio-ontvangers zijn universeel en kunnen naar wens volledig worden geprogrammeerd. Hiermee kan de radio-ontvanger samen met de zender doen wat nodig is voor een efficiënte en veilige besturing van industriële processen.

Kijk voor meer informatie over de radiografische zenders van Hetronic op Hetronic.nl

https://www.hetronic.nl/