0rk.nl
Image default
Dienstverlening

De Familiedrukker

Onlangs had ik trouwkaarten besteld bij De Familiedrukker. Hier was ik naar op zoek omdat ik een paar maanden geleden ben gaan trouwen. Daarvoor wilde ik een paar mooie kaarten geregeld hebben als uitnodiging voor de bruiloft. Ik ben gaan zoeken op het internet om te kijken welke bedrijven bij mij in de buurt allemaal van die soort kaarten verkochten en het liefst ook nog gingen drukken. Ik wilde geen extra kosten om eerst losse kaarten te moeten bestellen en vervolgens naar een drukkerij te gaan om deze kaarten te laten drukken met de tekst die ik er graag in wilde hebben. In dit blogje lees je hoe ik bij De Familiedrukker ben gekomen en wat het uiteindelijke resultaat is geworden van de kaarten.

Zoeken op trouwkaarten bestellen

Om de juiste drukkerij plus verkooppunt te zoeken ben ik gaan zoeken op trouwkaarten bestellen. Dit deed ik door middel van Google. Google is gewoon de meest handige zoekmachine die er is die wat mij betreft eerlijk gezegd wel te veel macht heeft. Je kunt namelijk vrijwel niets voordat je op Google hebt gezeten. Maar desalniettemin, ben ik tevreden met de zoekresultaten die ik kreeg toen ik zocht op bovenstaande zoekwoorden. Ik kwam namelijk al direct uit op de website van De Familiedrukker. Niet omdat ze kaarten verkopen, maar deze tegelijkertijd ook voor je drukken. De prijzen van de trouwkaarten zijn relatief laag ten opzichte van concurrenten en je hebt er erg veel aan, want de kwaliteit van de kaarten zijn zeer goed. De Familiedrukker verkoopt bekende merken trouwkaarten, voorbeelden zijn te zien op de website.

Resultaat

Als resultaat hebben we eerst een proefkaart ontvangen met de vraag of deze volledig naar wens was. We hebben een zeer mooie kaart onvangen die inderdaad aan al onze eisen voldeed. De kwaliteit was goed en we keken er erg naar uit om de kaarten te verzenden. Eenmaal toen we dat hadden gedaan hebben we ook heel wat commentaar gehad op de kaarten, wat natuurlijk allemaal positief was. We raden De Familiedrukker dus ook zeker iedereen aan, niet alleen voor trouwkaarten, maar voor alle kaarten!