De autospeurtochten van RLLY – Wat is het precies?

Wandelspeurtochten kennen we allemaal: je gaat met een kaart op pad en moet bepaalde objecten vinden, of je moet verschillende oefeningen doen op gemarkeerde locaties. Maar wat is een autospeurtocht dan? Dat leggen we je graag uit.

Wat is RLLY?

RLLY is een innovatief bedrijf van gepassioneerde ondernemers. Hun doel is vooral om anderen de mooiste plekken in eigen land te laten zien. Nederland heeft namelijk heel wat mooie plaatsen, die je wellicht nog niet hebt gezien, of zelfs nog nooit van hebt gehoord. Het zou natuurlijk te eenvoudig zijn om een website te beginnen en daarop de locaties aan te prijzen. Wie gaat die nou bezoeken? Dus bedachten de specialisten van RLLY een ander concept: de autospeurtochten.

Een autospeurtocht, hoe gaat dat in zijn werk?

Bij de autospeurtochten van RLLY, is het de bedoeling om de mooiste locaties te vinden. Natuurlijk is het niet alleen een kwestie van erheen rijden, om dan twee minuten uit te stappen en weer door te gaan. Het is de bedoeling om op die speciale locaties een opdracht uit te voeren samen met je vrienden. Zo combineer je prachtige uitzichten met avontuurlijke spelletjes.

Als je dacht dat dit alles was, dan heb je het mis. Bij de autospeurtochten krijg je namelijk geen routekaart. Het enige wat je kan gebruiken, is de smartphone app van RLLY. In de app vind je een kompas terug, dat jou de richting zal aanwijzen van een van de locaties. Zoals ik zei, geeft het kompas wel de richting aan, maar niet de weg die je moet nemen. Het kan dus zomaar even zijn dat je in westelijke richting moet rijden, maar dat daar helemaal geen weg om te rijden ligt. Het is dan aan jou en je vrienden om te bepalen wat je gaat doen. Rij je nog wat verder, in de hoop dat daar wel een baan is? Of keer je misschien terug, om de vorige straat in te slaan? Op die manier, zijn de autospeurtochten van RLLY als een echte teambuilding. Alleen door goed samen te werken, zullen jullie de rally tot een goed einde kunnen brengen.