0rk.nl
Image default
Eten en drinken

Catering bestellen. Hoe werkt dat?

Wat is catering? 

Catering is het verzorgen van eten voor andere mensen. Zoals borrelhapjes en een buffet. Een catering kan nog meer dingen verzorgen zoals een bbq. Het is voor het bedrijf heel erg belangrijk dat ze goed kwaliteit eten verzorgen. Namelijk als de kwaliteit van het eten slecht is, gaat de rating van het bedrijf ook naar beneden. En het is natuurlijk het doel van het bedrijf om zo veel mogelijk eten te verzorgen. 

Wat verzorgt een traiteur?

Een traiteur verzorgt allerlei verschillende hapjes en maaltijden. Het kan verschillen van een buffet tot diner, en van borrelhapjes tot eten van de bbq. En dan kan er ook nog heel veel variatie in zitten van wat het inhoud. Bijvoorbeeld een maaltijd kan een 2 gangen menu zijn, maar het kan ook net zo goed een 1, 3, 4, 5 of zelfs 6 gangen menu zijn. En hapjes kunnen ook van alles zijn, van kaasballetjes tot dorito’s en dip.

Voor wie is een traiteur geschikt?

De meeste mensen gaan naar een traiteur toe als ze voor een feestje of andere grote gelegenheid eten/hapjes moet hebben. Maar je kan natuurlijk ook iets bij een traiteur bestellen als je een buurtfeest moet organiseren. Je kunt ook iets bij een traiteur bestellen als je een diner geeft voor je opa en oma, gewoon omdat het kan. Je kan ze ook gebruiken als je een keer je verloofde wilt trakteren op een lekker dinner. 

Hoe wordt catering aangeleverd?

Hoe catering wordt aangeleverd is afhankelijk van het product dat er wordt besteld. Een buffet en warm borrelhapjes worden dan ook warm aangeleverd. Het buffet wordt zelfs door de cateraar geheel voor u opgesteld. De thermoboxxen waarin het wordt geleverd blijven bij u staan, zodat u alle benodigdheden direct weer terug kunt plaatsen in de boxxen en dit geen overlast meer geeft aan de rest van uw evenement. Deze atributen kunt u zonder af te wassen terugplaatsen. De cateraar maakt alles weer schoon op hun eigen locatie. Net zoals u het exacte moment bepaald van levering kunt u ook het moment bepalen waarop alles weer wordt opgehaald. Dit is erg makkelijk, omdat u niet een hele dag thuis hoefyt te wachten tot het moment dat de cateraar de spullen weer op komt halen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een cateraar? Bekijk bijvoorbeeld eens Happie Delivery. Zij leveren buffetten en borrelhapjes in Amsterdam, Purmerend, Zaandam en Almere. Ideaal voor elk soort evenement of bijeenkomst.

https://www.happiedelivery.nl