0rk.nl
Image default
Woning en Tuin

Buitenzwembad met je eigen solarlamellen

Heeft u onlangs een zwembad in je achtertuin gebouwd  en je wilt natuurlijk dat het er op elk moment tip top in orde  is.   je kiest dus de vorm van het zwembad en wilt het natuurlijk laten uitvoeren door  een bedrijf dat gespecialiseerd is in installeren van een lamellen afdekking.  Het is niet nodig om een lamellen afdekking te installeren maar zwembadlamellen maken je zwembad wel helemaal af .

Zwembadlamellen brengen verschillende voordelen met zich me en is super simpel in gebruik, je moet slechts op 1 knop duwen en de lamellen gaan automatisch open en sluiten  ook terug automatisch als je op het knopje duwt. Je moet er dus totaal geen moeite voor doen.  Het eerste voordeel van een lamellen afdekking is   de isolerende kracht van het ervan. Het zorgt ervoor dat je vroeger kan zwemmen in je prachtige zwembad en natuurlijk ook langer kan zwemmen. Dit komt omdat het de warmte goed zal vasthouden.  Vooral juist voor de zomer als je af en toe eens een warme dag hebt kan je veel langer dan normaal gezien van het warme water genieten.

Ook zorgen deze lamellen ervoor dat je zwembad ten alle tijd langer properder en hygiënischer blijft. Doordat het zwembad wanneer het niet gebruikt worden volledig overdekt  is en er geen vuiligheid en verschillende onhygiënisch het zwembad in. Doordat het enkel open is als je er in zwemt zal er beduidend minder.

Zoals hierboven reeds vermeld zorgt de afdekking ervoor dat je water lekker lang warm blijft voor de volgend daar. Hierdoor kan je heel wel energiebesparen om een warme temperatuur te verkrijgen. Met een lamellen bedekking kan je maar liefst 75% energie besparen. Ook het gebruik van solarlamellen zwembad raden wij aan om dat deze nog meer energie besparen omdat de warmte van de zon als het ware vangen en dan vervolgens ervoor zorgen dat het water warmer wordt.

http://www.lamellenafdekkingen.nl/