0rk.nl
Image default
Woning en Tuin

Buiten wandlampen

Het assortiment buiten wandlampen hier bij Lampgigant.nl is perfect voor elke omgeving – van moderne stijlen tot traditionele looks. Al onze buitenarmaturen hebben een IP23-classificatie of hoger, wat betekent dat ze veilig zijn, zelfs als ze buiten in uw veranda worden geplaatst! Hier is wat informatie over welke verlichtingsarmaturen wij aanbieden:

Buiten wandlampen op zonne-energie

De ideale buitenlamp op zonne-energie die overdag aangaat en ’s avonds je tuin verlicht. Geen bedrading nodig, zet ze gewoon op elke zonnige dag neer voor een gemakkelijke oplossing voor prachtige buitenverlichting zonder je ooit zorgen te maken over bijna lege batterijen of snoeren die weer in de war raken!

Het bedrijf heeft een uitgebreid assortiment zonne-tuinlampen die verlichting bieden zonder dat er bedrading of stopcontacten nodig zijn. De ideale oplossing als je ’s avonds lekker in je mooie tuin wilt zitten, deze zijn perfect tijdens die warme zomeravonden!

Het bedrijf heeft een uitgebreid assortiment zonne-tuinlampen die verlichting bieden zonder dat er bedrading of stopcontacten nodig zijn. De ideale oplossing als je ’s avonds lekker in je mooie tuin wilt zitten, deze zijn perfect tijdens die warme zomeravonden!

De hightech schijnwerpers met PIR-sensoren zijn geweldig om grotere delen van de buitenruimte te markeren. Ontvang vandaag gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan £ 50!

Het assortiment LED-tuinverlichting van het bedrijf is een superlage energiebron die minimale elektriciteit gebruikt voor zeer hoge bedrijfskosten. Allemaal veilig om buiten te gebruiken en ze zijn er in veel verschillende stijlen, zoals:

Tuin wandlampen voor buiten

Tuin buiten wandlampen – deze nemen minder ruimte in beslag dan traditionele wandlampen en zorgen voor een gelijkmatig licht over uw gazon of bloembed; Dakafvoervazen ​​met Basic Eye-lampen (5W) die onder bomen kunnen worden geplaatst als u iets decoratiefs wilt, maar geen extra verlichting nodig heeft in de buurt van paden/deuropeningen waar er al

In de afgelopen jaren is er een instroom van nieuwe energiezuinige verlichtingsopties voor woningen geweest. Klasse 2 of klasse 11 dubbel geïsoleerde lampen hebben geen aardingskabel nodig en kunnen nu worden gebruikt in plaats van traditionele plastic bollampen met veiligheidsrisico’s over blootstelling aan water meer dan eens per zes maanden! Lampgigant.nl biedt een grote selectie van metaalgeïsoleerde verlichtingsarmaturen die zowel duurzaam en milieuvriendelijk als betaalbaar zijn, allemaal online tegen geweldige prijzen, dus bekijk ze vandaag nog.