0rk.nl
Image default
Sport

Bij deze racefiets specialist hebben ze een passie voor fietsen

Wist u dat het bedrijf Konijn Cycling Centre een echte racefiets specialist is? En dat is niet zomaar. Bij dit bedrijf hebben ze een enorme passie voor alles wat te maken heeft met fietsen. Ook hebben ze veel kennis en ervaring. Zo kunnen ze u altijd het beste advies geven en u helpen met het uitkiezen van de perfecte fiets. Als racefiets specialist staan zij u bij in elke keuze die u maakt. Ze helpen u uw fiets uitkiezen en afstellen aan de hand van uitvoerige fietsmetingen. Ook geven hun medewerkers raad rond de juiste uitrusting. Bovendien kunt u bij hen terecht voor een grondig en nauwkeurig onderhoud van uw racefiets. De organisatie staat u bij van begin tot eind, daarom zijn zij de racefiets specialist bij uitstek.

De beste service vindt u bij de racefiets specialist

Zoekt u naar een racefiets specialist waar u terechtkunt voor een uitstekende service? Bijvoorbeeld omdat u uw kostbare racefiets op een vakkundige manier wilt laten onderhouden? Kom dan naar Konijn Cycling Centre. Zij zijn de racefiets specialist in Noord-Holland met uitgebreide kennis en ervaring met deze fietsen. Bij deze winkel kunt u terecht voor een kleine servicebeurt voor een controle op slijtage en een herafstelling van uw fiets. Dit kunt u best jaarlijks laten uitvoeren. Echter bieden zij ook grote servicebeurten waarbij uw fiets helemaal uit elkaar wordt gehaald, gecontroleerd en gesmeerd. Ze vervangen bovendien nooit onderdelen zonder dit eerst met u te bespreken. Werd de fiets in deze winkel verkocht? Dan krijgt u korting. Echter kunt u met elke racefiets terecht bij Konijn Cycling Centre voor een uitstekende service.

Groot assortiment accessoires en benodigdheden bij de racefiets specialist

Konijn Cycling Centre is een echte specialist als het aankomt op racefietsen. U kunt er terecht voor gedegen advies en hulp wanneer u uw racefiets wilt uitkiezen en afstellen. Echter hebben zij ook een uitgebreid aanbod gespecialiseerde accessoires en uitrustingen voor elk type fietser. Al wat u nodig heeft voor het uitvoeren van uw activiteit, vindt u in deze winkel. Dit aanbod bevat simpele zaken zoals fietspompen en verlichting, maar ook gespecialiseerde fietscomputers en fietskoffers en nog veel meer. U kunt bij hen ook terecht voor gespecialiseerde fietskleding van verscheidene merken voor mannen, vrouwen en kinderen. U hoeft het maar te bedenken of u kunt het krijgen bij Konijn Cycling Centre.