Aanhangwagen kopen

Regelmatig leent of huurt u een aanhanger om materialen goed te vervoeren. Het busje is zo klein, als je de aanhanger gebruikt, zul je je realiseren dat het erg handig is, en je gebruikt het vaker dan je aanvankelijk dacht. U besluit een aanhanger te kopen. Waar moet je op letten?

Type aanhangwagen Er zijn verschillende soorten aanhangers. Bestelwagens, plateauwagens, kiepwagens, gesloten aanhangwagens, autotransporters en multimodale transportvoertuigen. Laten we de 3 best verkochte trailers uitlichten. Platformtrailers worden veel gebruikt in de bouw en techniek. De ideale keuze is omdat de vlakke laadvloer ook vanaf de zijkant beladen kan worden en er diverse laadvloeren zijn. De bedrijfswagen is eigenlijk een plateauwagen met enkele andere opties, zoals oprijplaten en soms een lier die kan worden gebruikt om apparatuur en auto’s te vervoeren. De kiepwagen is een plateauwagen en kan, zoals de naam al doet vermoeden, ook elektrisch of anderszins gekanteld worden. Een gesloten aanhanger is een aanhanger met een polyester of zeil vaste constructie die kan worden afgesloten. Het is ook ideaal wanneer u de aanhanger als opslagmedium gebruikt. Daarom is het hier erg belangrijk om de te vervoeren items en het benodigde type trailer te bepalen.

De grootte en het draagvermogen van de trailer Alle soorten aanhangers hebben verschillende afmetingen. Kies een maat die de meest gebruikte materialen goed kan vervoeren. Let ook op het laadvermogen. Het totale laadvermogen is het laadvermogen inclusief het gewicht van de trailer zelf. Netto laadvermogen is het laadvermogen exclusief het gewicht van de aanhanger zelf. Dit is ook belangrijk bij het kiezen van de maximale remtractiebelasting voor de auto of personenauto. Dit staat vermeld op het kentekenbewijs. U mag dit bereik niet overschrijden. Pas op dat u niet te veel gewicht op de aanhanger laad, om zo te voorkomen dat uw aanhangwagen onderhoud nodig heeft.

https://www.a1aanhangwagens.nl/te-koop/