Zonnescreens voor uw veranda in of rondom Leiden

Met zonnescreens van een specialist nabij Leiden kunt u met lekker weer tot laat gebruikmaken van uw veranda. De zon schijnt niet in uw ogen en u kunt lekker een boek lezen of een drankje doen met vrienden. Sundesign heeft wellicht een oplossing voor u. Namelijk zonnescreens voor uw veranda in Leiden. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van Pergola schermen. Op die manier kunt u toch genieten van het lekkere weer zonder dat u last heeft van de felle zon. Dit komt namelijk omdat de schermen schaduwdoeken hebben. Daarnaast zijn ze eenvoudig in gebruik. Je schuift ze makkelijk open en dicht.

Onderhoud uw zonnescreens in uw woning in omgeving Leiden goed

Het is vanzelfsprekend dat u lang gebruik wilt maken van uw zonnescreens. Daarom is goed onderhoud essentieel. Heeft u bijvoorbeeld gepoedercoate zonwering? Dan is het aan te raden om deze minimaal één keer per jaar te wassen en daarna met autowas te behandelen. Heeft u zonwering dat uit blank aluminium bestaat? Dan kunt u deze gewoon met wat water en eventueel wat zachte zeep afnemen. Wrijf de zonnescreens daarna in met parafineolie. Het is belangrijk dat u geen schurende middelen gebruikt. Dit kan uw zonnescreens nabij Leiden schaden. Ontvangt u nu graag meer onderhoudsadvies? Komt u dan vooral eens langs bij Sundesign. Dé specialist op het gebied van zonwering.

Laat zonnescreens in de vorm van knikarmschermen monteren aan uw woning in Leiden

Wilt u zonwering voor uw tuin of terras, ofwel knikarmschermen, aanschaffen? Dat is een uitstekend idee. Het scherm zal zorgen voor schaduw op uw terras of in uw tuin en weert de zon uit uw woning. Ook wordt het doorzicht verminderd en creëert u zo gelijk meer privacy. Deze soort zonnescreens vindt u bij Sundesign in de omgeving van Leiden. Hier zijn deskundige medewerkers werkzaam die u alles kunnen vertellen over de eigenschappen van bijvoorbeeld knikarmschermen. Al meer dan 20 jaar zet deze specialist zich in voor het doel dat consumenten op een prettige en verantwoorde manier kunnen genieten van de zon.

About