0rk.nl
Image default
ZZP

Wat kost een windows 10 pro licentie?

 

Bent u op dit moment op zoek naar een Windows 10 Pro licentie en bent u benieuwd wat u voor deze licentie betaalt? Wat de exacte prijs is, verschilt per aanbieder. Echter bent u bij GuardSoftware verzekerd van hoge kortingen en betaalt u € 17,99 voor een licentie die onbeperkt geldig is. De software is ontworpen om de zakelijke markt te bedienen, maar is ook voor uw persoonlijke apparaten uitstekend te gebruiken. Het is dan ook helemaal niet zo vreemd dat steeds meer gebruikers de sofware via GuardSoftware bestellen. Maak uw devices sneller en werk effectiever door Windows 10 te installeren.

 

Uw bedrijf neemt u overal mee u mee dankzij Windows 10 Pro

Vandaag de dag kunt u tijden kantooruren en in uw vrije tijd niet zonder een laptop, computer, smartphone en tablet. Webpagina’s, Office –documenten en foto’s leest, schrijft en bewerkt u op verschillende apparaten met behulp van Windows 10 Pro. Door de standaard meegeleverde firewall en internetbeveiligingsmaatregelen bent u dagelijks optimaal beschermd tegen virussen, malware en ransomware. Nieuwe pc’s met daarop de Windows 10 software bieden u snelle gaming, gezichtsherkenning en digitaal handschrift. Notities maken, documenten ondertekenen en navigeren verloopt vele malen gemakkelijk met uw digitale pen.

 

Doorlopende beveiligingsupdates door middel van Windows Defender

Windows Defender zorgt ervoor dat ransomware-aanvallen worden gesignaleerd en dat u hierdoor beschermd bent tegen de nieuwste bedreigingen. Maakt u gebruik van Bitlocker, dan zijn uw bestanden zijn veiliger als ooit te voren. Na het bestellen kunt u vertrouwen op een directe levering, de kortingen bij GuardSoftware lopen hoog op tot 70% en u bent verzekerd van een gegarandeerde werking. De licenties zijn 100% legaal en voor vragen of meer informatie kunt u terecht bij de snelle klantenservice. Haalt u binnenkort de Windows 10 software in huis?

Naar boven

https://www.guardsoftware.nl/