Wat is precies het concept van een fairy door?

Een fairy door kan de fantasie van een kind tot leven wekken. Zelfs kinderpsychologen en kindercoaches zijn zeer enthousiast over dit concept en beweren dat het, het zelfvertrouwen van het kind kan vergroten. Het helpt kinderen namelijk alledaagse ervaringen te verwerken en het ondersteunt kinderen in bijzondere situaties. Zowel voor jonge kinderen, waarbij het geloven in elfjes en draken gelijk kan zijn als het geloven in Sinterklaas, als voor de wat oudere kinderen, die genieten van het decoreren van de deur, is de fairy door erg geschikt. Het bevorderen van het onder woorden brengen van gevoelens, het ontwikkelen van motoriek en het zelfvertrouwen van het kind vergroten vallen allemaal onder de pedagogische functies van het deurtje.

Fairy door veilig en van uitstekende kwaliteit

De droomdeurtjes dienen uiteraard van goede kwaliteit gemaakt te zijn omdat de kinderen zich aan de deurtjes zullen gaan hechten. Wanneer deze kapot gaat, zal er verdriet ontstaan. Bestel je een fairy door bij Droomdeurtjes, dan ben je verzekerd van die veiligheid en kwaliteit. Deze droomdeurtjes zijn namelijk CE gecertificeerd. Elk deurtje is met de hand, met de grootste zorg én op ambachtelijke wijze binnen de Europese Unie geproduceerd. De deurtjes zijn dan ook geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Wil jij het zelfvertrouwen van je kind vergroten? Dan kun je bij de specialist uitstekend een veilig en kwaliteitsvol deurtje aanschaffen.

Een fairy door en diverse prachtige accessoires beschikbaar bij de specialist

Met de fairy door wordt de slaapkamer met de magische wereld achter het droomdeurtje verbonden waardoor je kind lekker kan slapen met deze fairy door. Zo’n fairy door helpt je kind beter te slapen, beter gevoelens te verwoorden en zich zelfverzekerder te voelen. Het zelfvertrouwen van je kind vergroten is wat er op die manier in gang wordt gezet. Bij Droomdeurtjes, de specialist die dit droomdeurtje heeft uitgevonden, zijn er verschillende varianten beschikbaar. Daarnaast kun je de leukste accessoires voor bij de deurtjes daar kopen. Denk bijvoorbeeld aan krukjes, stickers, verkleedkleren en nachtlampjes. Alles om het zelfvertrouwen van jouw kind te vergroten!

About