0rk.nl
Image default
Sport

Waarom zou je trainen met een personal trainer?

Behalve dat je een goede stok achter de deur hebt kan een personal trainer echt een trainingsmaat kan zijn en iemand die je verder brengt.

Een goede personal trainer levert daarnaast een belangrijke bijdrage aan een gezond bewegingspatroon en zorgt voor het voorkomen van blessures. Hoe vaak gebeurt het niet dat mensen op eigen houtje naar de fitness gaan, en na verloop van tijd last krijgen van hun armen of schouders door verkeerd gebruik van apparaten. 

Als je traint met één van de personal trainers van Prime Time Club krijg je de beste persoonlijke begeleiding tijdens het behalen van jouw doelen. Prime Time Club is een sportschool annex trainingsruimte waar diverse professionals personal training Tilburg naar een hoger plan tillen.

Naast personal trainers Tilburg zorgt PTC ook voor een voedingslijn en supplementen voor diverse doeleinden. Goed eten is bij sporten erg belangrijk. De personal trainers van PTC zullen in eerste instantie altijd gezonde voeding adviseren. In sommige gevallen kunnen supplementen een welkome aanvulling zijn voor de te behalen doelen.  Het trainingscomplex gaat in April open en is gevestigd in Tilburg aan de Ringbaan Oost nr4.

Related posts

De beste fitness apparaten GorillaSports

Kosten besparen op koffiebekers als sportclub

Bekijk je voetbal uitslagen op teletekst online