Voordelen van Modafinil

Modafinil is een door de FDA goedgekeurd receptgeneesmiddel voor een aantal slaapstoornissen, maar wordt door artsen vaak voorgeschreven voor slaapstoornissen op de werkverschuiving (een verknoeid slaaprooster als gevolg van te laat werken ‘s nachts, of gewoon in het algemeen het werken vreemde uren), evenals voor aandachtsproblemen, verdriet en algemeen gebrek aan energie.

Als zodanig, met al zijn sterke punten en mogelijkheden, hebben een aantal studenten op de wagon van Modafinil als een manier om algemene focus, geheugen, stemming en energie te verbeteren, en in een poging om het cijfer te maken.

De meeste gebruikers overtreffen type – persoonlijkheidspersonen, en als dusdanig zullen van de energie en de aandachtstimulans houden die iets als Modafinil hen voor het bestuderen kan geven. Studies op veel verschillende online nieuwsverkooppunten tonen aan dat een groot deel van de universiteitsstudenten, zo’n twintig tot vijfentwintig procent, een stimulerend middel slikt dat niet nodig is (een recept dat bedoeld is voor aandachtsproblemen.)

Hoewel dit iets van een eng fenomeen is, geeft het ook iets van een glimp over hoe de toekomst van concurrentie eruit zou kunnen zien. En het is niet alleen studenten, miljonair start-up executives in Silicon Valley, Wall Street Bankers, en wiskundigen zijn bekend om Modafinil te gebruiken als een manier om hun algehele vaardigheden aanzienlijk te verbeteren.

Dosering van Modafinil voor studeren

Voor het studeren voor een test (neem dit met een korrel zout, dit is geen medische aanbeveling, alleen de auteur van de mening van deze blog als zowel een Smart Medicines gebruiker, als iemand die Modafinil gebruikt heeft om te studeren voor een test eerder in het verleden) neem 200 mg Modafinil. Modafinil is een zeer krachtig stimulerend nootroop geneesmiddel en dient daarom altijd een lage dosis te nemen voordat u het gebruikt. U kunt overwegen om de pil in tweeën te snijden en slechts een dosering van 100 mg te nemen om te beginnen. Zoals bij de meeste dingen die verbazingwekkend werken, heeft Modafinil een doktersvoorschrift nodig om u te helpen.

Bijwerkingen

Modafinil, met al zijn grote voordelen, kan een aantal enigszins onaangename bijwerkingen hebben. Deze omvatten, droge mond, benauwde neus, diuretisch effect, verlies van eetlust, tunnelvisie, onvermogen om te slapen. Bijwerkingen van Modafinil kunnen zeker vervelend zijn, maar zijn meestal niet bijzonder ernstig zolang een doseerbereik van 100 tot 200 mg wordt gevolgd, met een dop van ongeveer 400 milligram per dag.

http://modafinil-kopen.nl/product/modafinil-modalert-200-mg/

About