0rk.nl
Image default
Woning en Tuin

Vloerbedekking Veenendaal

naar welke winkel mij nou het beste kan helpen, al denk ik zelf Ambifloor.nl. Dit hebben we via Google gedaan. In dit blogje lees je welke winkel het is geworden en hoe ze mij hebben geholpen

 

Googelen

Allereerst gingen mijn moeder en ik Googelen op vloerbedekking Veenendaal. Daar kwam ik op de site van Ambifloor woninginrichting. Zij lieten op hun website een heel duidelijk overzicht van hoeveel soorten vloeren zij allemaal tot hun beschikking hadden. Ik had de keuze uit gigantisch veel mogelijkheden en moest dus nog even denken of ik wel per se een vloerbedekking wilde op m’n kamer, aangezien er ook heel veel andere mogelijkheden waren. Ik heb opgebeld en gevraagd of we even langs konden komen en dat kon direct, en we kregen daar nog persoonlijk advies ook! Wij zijn daar langs gegaan en hebben even gekeken wat voor vloer in nou eigenlijk wilde op mijn kamer. Het is uiteindelijk toch een hele mooie vloerbedekking geworden.

 

Service van Ambifloor

De service van Ambifloor was uitstekend. Vanaf het telefoongesprek tot de afspraak voor persoonlijke hulp bij het kiezen van een goede vloer. Ze gingen bij binnenkomst ten eerste al vragen of wij misschien een bakje koffie wilden. Ik lust helemaal geen koffie maar het aanbod is zeer vriendelijk. Daarna gingen we kijken naar wat voor vloer er in een slaapkamer kon, ook daar hadden ze heel veel diversiteit in en kon ik uit verschrikkelijk veel dingen kiezen. Ik heb uiteindelijk besloten dat ik een vloerbedekking wilde en hebben mij van begin tot eind helemaal geholpen met wat voor soort, welke kleur en ze maken hem ook nog eens op maat voor mij! Kortom: topservice!

 

Wil jij nou ook een mooie vloer op jouw slaapkamer? of misschien wel ergens anders? Dan raad ik jou Ambifloor aan voor mooie vloeren in veel verschillende maten en kleuren!

 

Related posts

Drie redenen waarom u een professionele schilder zou moeten inhuren

Waar op letten als u stucwerk kiest?

Bedrijfsverlichting? 5 Handige feitjes en weetjes