Uw klassiek interieur is pas af met een mooie tv-commode

Er zijn bepaalde meubelstukken die kenmerkend zijn voor een klassiek interieur. Een fraaie tv-commode is er een van. Dit meubelstuk ziet er in de eerste plaats prachtig uit in uw interieur. Ook is het een enorm praktisch meubel. Wellicht heeft u een grote collectie videobanden of dvd’s van uw (klein)kinderen, die u uit het zicht wilt hebben. U houdt van prachtige Duitse klassieke muziek, waardoor u de cd-speler en cd’s bij elkaar op wilt bergen. Of er zijn andere redenen waardoor u extra opbergruimte nodig heeft. Kies voor een tv-commode van Star Stijlmeubelen, gemaakt van onder meer kersenhout en notenhout en afgewerkt met prachtige details zoals sierlijke handvatten. Hierdoor past de tv-commode ook perfect bij uw klassiek interieur.

Een salontafel is een echte aanvulling in uw klassiek interieur

Bij de specialist heeft u ruime keuze uit diverse woonprogramma’s. Belangrijk bij het kiezen van nieuw meubilair in uw huis, is dat u rekening houdt uw leefstijl. Het is immers belangrijk dat uw woning u het juiste comfort biedt. Of u nu een borreltje drinkt met uw partner, onder het genot van muziek een goed boek leest of een prachtig boeket heeft gekregen van uw dochter waar u een plek voor zoekt in uw interieur. In alle situaties is een salontafel toch wel heel handig. En daarnaast maakt het uw zithoek sfeervol én tijdschriften en onderzetters kunt u er moeiteloos in opbergen. Maar waar vindt u een ruim aanbod aan salontafels, waarmee u een klassiek interieur complementeert? Natuurlijk bij Star Stijlmeubelen, gespecialiseerd in een klassiek interieur sinds 1895. Van hoektafels tot aan ronde tafels en van kersenhout tot aan Frans antiek eikenhout. Naar wat voor materiaal gaat uw voorkeur uit?

Sinds 1895 gespecialiseerd in een klassiek interieur

Zou u uw woning graag inrichten met een klassiek interieur? Maar weet u niet precies waar u moet beginnen? Dan hebben we een uitermate goede tip voor u. Kom hiervoor gewoon eens langs bij de specialist in Den Haag. Hier is inmiddels de vierde generatie werkzaam bij het familiebedrijf, genaamd Star Stijlmeubelen. Sinds 1895 is dit familiebedrijf gespecialiseerd in prachtige meubelen voor uw interieur, klassiek én gemaakt van prachtige materialen zoals eikenhout, notenhout en kersenhout. Van salontafels tot aan vitrinekasten en van eetkamerstoelen tot aan dressoirs. Waarmee vult u binnenkort uw interieur aan? Bekijk het volledige aanbod eens in de showroom van 3000 m2, waar u meer dan genoeg keuze heeft aan meubelen in de klassieke stijl. En parkeren? Dat doet u gewoon gratis voor de deur.

About