Uw bedrijf laten groeien met Bold Brink

Bij Bold Brink is het onze missie om uw (B2B) bedrijf te laten groeien op een gezonde en verstandige manier zonder uw passie te verliezen voor het ondernemen. Wij helpen u graag als u een onderneming bent met 10 tot 75 medewerkers zodat wij uw bedrijfsprocessen kunnen optimaliseren en digitaliseren. Voordat wij samen dit proces aangaan, kunt u eerst een gratis strategiegesprek aanvragen. Dit strategiegesprek is geheel vrijblijvend. Hierbij kijken wij of u geschikt bent en stellen wij vragen als “Wilt u meer rust vinden in uw bedrijfsprocessen?” en “Tot hoe ver bent u bereid om uw werkmethodes te veranderen en te optimaliseren?”. Wij helpen u graag hierover meedenken. Het strategiegesprek duurt ongeveer 30 minuten en wordt geheel telefonisch gedaan. Op onze website kunt u een afspraak inplannen voor het gesprek ‘Optimaliseren en digitaliseren’ met Jolanda. 

Over Bold Brink

Bold Brink is opgericht door Jolanda. Jolanda is ondernemer sinds 2014 en is sinds begin 2020 begonnen als zelfstandig ondernemer om met andere ondernemers te gaan samenwerken. Jolanda heeft een passie voor ‘slimmer werken’ en maakt dan ook graag gebruik van handige applicaties. Ons doel is om een stevige basis op te zetten voor uw bedrijf. Hierbij kijken wij naar wat er moet gebeuren op de processen te optimaliseren. Denk bijvoorbeeld aan zelf meehelpen op de werkvloer of de administratie beter bijhouden of iemand inschakelen om deze administratieve taken te laten verrichten. Tijdens het groeiproces dat wij opstarten, kunt u soms voor lastige keuzes te komen staan. Wij zorgen ervoor dat u uzelf vragen blijft stellen om u en uw bedrijf te blijven verbeteren. Wij doen u inzien wat uw prioriteit heeft en u hiervoor een duidelijke planning te laten opstellen zodat deze acties ook daadwerkelijk worden gedaan. 

Hulp bij een proces vraagstuk

Heeft u extra hulp nodig bij een proces vraagstuk? Dan staat Jolanda ook voor u klaar. Hierbij werken wij samen aan het verhelderen van de vraag wat betreft het optimaliseren/digitaliseren van uw bedrijfsprocessen. Samen sparren wij over het vraagstuk en gaan dieper in op de acties die u moet ondernemen. Deze sessie kunt u inplannen via Skype of Zoom. Kijk op www.boldbrink.nl voor meer informatie.