0rk.nl
Image default
Dienstverlening

Unieke trouwringen van hoogwaardige kwaliteit

Exclusieve trouwringen op maat, daarvoor moet je bij edelsmid Hildardjan Verweij zijn. Verweij heeft met zijn website bijzonderetrouwringen.nl inmiddels al veel mensen enthousiast gemaakt. Voor de duidelijkheid: het gaat alleen om een site, niet om een webshop. Een trouwring kopen zonder die te passen is niet gewenst. www. bijzonderetrouwringen .nl is bedoeld als online oriëntatieplek. Je kunt er 24/7, 365 dagen in het jaar terecht.

Als jullie plannen hebben om te trouwen is het leuk alvast te bekijken wat voor ringen verkrijgbaar zijn. Dus heb je binnenkort een uurtje over, ga eens naar de site! De collectie ringen is overzichtelijk ingedeeld per materiaal. Het is namelijk zo dat de ene persoon een sterke voorliefde heeft voor goud en de andere voor zilver of juist witgoud. Ook qua stijl en details zijn er verschillende smaken. Misschien ben jij één van die vrouwen die totaal verliefd kunnen worden op een ring met een diamant? Andere dames geven de voorkeur aan een basic en bescheiden model trouwring.

De site staat vol met foto’s. Die zijn bedoeld om jullie een goede indruk te geven van de ringen. Daarnaast staan bij elke ring uitgebreide productgegevens vermeld. Van trouwringen goud is het bijvoorbeeld heel belangrijk te weten om hoeveel karaat het gaat. Daarnaast zijn de breedtemaat en de prijs essentieel.

Iedere prijs is natuurlijk onder voorbehoud. De koers van edelmetalen schommelt per dag en de prijzen ervan dus ook. Rechts van de productgegevens en onder de foto zie je een kort verhaaltje staan. Het lijnenspel van de ring, de banen, de uitstraling, mogelijke varianten: dit alles wordt besproken.

Het Bijzondere Trouwringen-team hoopt dat jullie snel een paar mooie ringen vinden. Geef jullie voorkeuren door, dan kan een afspraak ingepland worden om te passen. Er zijn drie locaties waar je terecht kunt. Allereerst is er het atelier in Veenhuizen. Daar worden alle ringen gemaakt. In Amersfoort en Diemen zijn twee studio’s waar trouwringen bekeken en gepast kunnen worden.

https://www.bijzonderetrouwringen.nl/