0rk.nl
Image default
Woning en Tuin

Traprenovatie

Bij een grote verbouwing hoort ook een mooie, gerenoveerde trap, die iedereen bij binnenkomst gelijk kan bewonderen. Specialistische kennis is bij uw renovatie vaak onmiskenbaar om aan uw voorkeuren te kunnen voldoen. Wij weten daarom de juiste traponderdelen en balustrade voor u te vinden, om ervoor te zorgen dat uw nieuwe trap helemaal bij de make-over van uw huis past!

Het beslissen van de maat en het profiel van de trapleuning zijn bepalend voor uw wooncomfort. Bent u favoriet van een ronde leuning of past een vierkante leuning beter in uw straatje? Heeft u een voorkeur voor een houten Balustrade of moet uw trap antislip strips hebben? Onze specialisten helpen u bij de traprenovatie en weten precies welke onderdelen uit het assortiment op uw wensen aansluiten. Wij garanderen kwaliteit van producten en een lage prijs, zodat een grote traprenovatie tot een mooi resultaat leidt.

Echter, misschien bent u wel zelf handig genoeg om met uw traprenovatie aan de gang te gaan en kunt u hier eventuele kosten mee besparen. Ook voor deze handige klussers heeft Lamiwood een oplossing bedacht; ons doe-het-zelf bouwpakket bevat namelijk de juiste onderdelen om u een heel eind op weg te helpen wanneer het aankomt op de renovatie van de leuning en balustrade. Voor elk type trap hebben wij een aansluitend bouwpakket, zodat uw opknapbeurt aan uw wensen kan voldoen.

Door onze specialistische kennis weten wij precies hoe wij onze klanten tevreden kunnen stellen bij een grote klus met uw trap en hoe wij moeten inspelen op de voorkeuren van onze klanten. Wij kennen de kneepjes van het vak en kunnen u op weg helpen voor wat betreft traponderdelen, trapleuningen en balustrades. Wanneer u er nog niet helemaal uit bent, hebben wij gratis proefstukjes om zo tot de juiste beslissingen te komen!

http://www.lamiwood.nl/

Related posts

Waarom een lichtplan in een woonkamer belangrijk is

Waarom kies je voor een woonverzekering?

Laat u niet vangen door een malafide slotenmaker