0rk.nl
Image default
Attracties

Stille disco, wat een uitkomst!

Een tijdje geleden had ik een feestje in Groningen. Een aantal vrienden van me studeren er en vroeg of ik zin had in een leuke avond! Bij een studentenvereniging was er een feestje volgens het principe van Stille disco, beter bekend als Silent Disco.

 

Ik had geen idee wat ik moest voorstellen van een stille disco. Goed, ik ben gek op nieuwe dingen! In de trein ging ik wat googlen op de term ‘stille disco’ en ‘silent disco’: wat ik las boeide mij enorm, echter had ik geen idee wat ik moest voorstellen van een avond zoals deze werd beschreven op diverse fora.

Dezelfde avond dus de trein vanuit Den Haag naar Groningen gepakt om daar een feestje te bouwen. Matje mee, slaapzak mee en schone kleren! In de trein was het druk en lawaaierig.

Om 23.00 kwam ik aan op CS Groningen. Een paar vrienden stonden mij op te wachten. We liepen naar het studentenhuis waar ik sliep en ik dumpte mijn spullen!

 

We gingen rond 23.30 onderweg naar de studentenvereniging waar de stille disco zou zijn. Eenmaal bij het pand van de studentenvereniging aangekomen kreeg ik een hoofdtelefoon in mijn handen gedrukt.

De hoofdtelefoon bleek op verschillende frequenties afgestemd te kunnen worden zodat ikzelf kon kiezen welke DJ ik wou horen draaien: wat een uitkomst.

 

Er heerste een relaxte sfeer: iedereen danste en was vrolijk! Wanneer je aan de bar rustig een drankje wou drinken of een praatje maken was dat geen probleem.

Normaal ben ik na een avond stappen mijn stem kwijt of hees: deze keer niet! Ook had ik de volgende ochtend ging last van een piep in mijn oor: je kunt namelijk zelf het volume van de muziek bepalen!

 

Ik vond het een zeer leuke avond. In de trein terug bedacht ik me dat ik weleens een stille disco in Den Haag kan gaan organiseren.

Ik ben om! Stille disco, wat een uitkomst!

http://www.greencafe.nl/stille-disco